Natasha ja… uhka avaruudesta?

18.01.2023 Rmaki

Vuonna 2022 julkaistu Natasha-seikkailu Caltechin kriisi saa nyt jatkoa. Tarinan loppuhuipennuksen voi lukea uudesta BD-albumista Epävakaat laitteet.

Belgialaisen François Walthéryn luoma Natasha-sarja kertoo pelottomasta ja neuvokkaasta lentoemännästä, jonka työ vie usein mitä uskomattomiin seikkailuihin. Sankaritar on joutunut tekemisiin niin kovapintaisten gangsterien, pahansuopien taikureiden, hirmuisten dinosaurusten kuin yli-innokkaiden kuninkaallisten kosijoidenkin kanssa. Sarja tunnetaan vauhdikkaasta menosta, hersyvästä huumorista ja upeasta kuvituksesta.

Nyt Natasha ja ystävänsä stuertti Walter seikkailevat Yhdysvalloissa, jossa he ovat törmänneet aivan uudenlaiseen uhkaan. Kalifornian yliopistosta (eli “Caltechistä”) alkunsa saanut tapahtumaketju näyttää näet liittyvän lentäviin lautasiin. UFOja tutkinut professori Warring ja Natasha ovat joutuneet outoja voimia hallitsevan Klayn valtaan, ja miekkosen tarkoitus on hävittää Warringin tutkimustulokset. Pystyykö Natasha pysäyttämään miehen, joka kykenee hypnotisoimaan vastustajansa noin vain?

Samaan aikaan Walter on vielä pahemmassa pinteessä: hän on jäänyt jumiin lentävään lautaseen, joka matkustaa kohti tuntematonta päämäärää. Päätyykö Walter avaruuden syövereihin, jollekin kaukaiselle planeetalle? Vai onko totuus vielä uskomattomampi? Onneksi Walterin ei tarvitse aivan yksin vastustaa lentävän lautasen kaikkivoivan oloisia isäntiä…

Epävakaat laitteet esittelee meille Natashan kenties kaikkein mielikuvituksellisimman seikkailun. Huima BD-albumi löytyy nyt kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista — samoin kuin seikkailun ensimmäinen osa, Caltechin kriisi. Molemmat albumit voit ostaa myös Story House Egmontin verkkokaupasta.

Avainsanat