BD Natasha Sininen haukka otsikkokuva

Natasha: Sininen haukka

19.01.2024 Rmaki

Sarjakuvamaailman neuvokkain lentoemäntä, viehkeä Natasha on täällä taas. Uusi BD-albumi Natasha: Sininen haukka on juuri ilmestynyt!

Natasha ja stuertti Walter viettävät joulua New Yorkissa muhkean lumipyryn keskellä. Koneen miehistö juhlistaa pyhiä hotellin baarissa, mutta uupunut Natasha vetäytyy omaan huoneeseensa rentoutumaan isoäitinsä päiväkirjan parissa. Muutaman kommelluksen jälkeen sankaritar pääseekin syventymään isoäidin muistelmiin, jotka käsittelevät tällä kertaa vuotta 1948…

BD Natasha Sininen haukka kuva 1

Natashan isoäiti ja Walterin isoisä (joilla molemmilla on kuin sattumalta sama nimi kuin lapsenlapsillaan) purjehtivat Shasha-pojan kanssa Tyynellä valtamerellä. Kun kaksikko ohjaa Sininen haukka -nimisen purren kohti Tuatupurin atollia, he havaitsevat aaltojen alla uponneen laivan… ja kun Natasha sukeltaa tutkimaan hylkyä tarkemmin, sen hytistä löytyy puukotetun miehen ruumis!

BD Natasha Sininen haukka kuva 2

Tutuèpurin saarella Natasha ja Walter kohtaavat pariskunnan, joka on turhaan odottanut uponnutta alusta – heidän aikomuksenaan oli etsiä alueella sijaitsevaa helmisaarta. Myyttinen, rikkauksia pursuava saari kiinnostaa myös hiukan epäilyttävämpiä tahoja. Modernin merirosvo Blackmoonin porukka on päättänyt löytää kyseisen saaren, eivätkä he häikäile käyttää koviakaan keinoja saavuttaakseen päämääränsä. Hyvin pian Natasha, Walter ja heidän uudet ystävänsä joutuvat kamppailemaan henkensä edestä raivoavan meren keskellä…

BD Natasha Sininen haukka kuva 3

Belgialaisen Walthéryn luoma kuvankaunis lentoemäntä Natasha on hurmannut suomalaisia sarjakuvan ystäviä jo 70-luvulta alkaen. Upeasti piirretty ja mestarillisesti kerrottu sarja tarjoilee vauhdikasta toimintaa, hersyvää huumoria sekä omalaatuisia henkilöhahmoja. Sininen haukka on aiemmin suomentamattoman kaksiosaisen seikkailun ensimmäinen albumi, ja sen voit ostaa kaikista hyvin varustetuista sarjakuva- ja kirjakaupoista – sekä tietenkin myös Story House Egmontin verkkokaupasta.

BD Natasha Sininen haukka loppukuva

Avainsanat