Bruno Brazilin uudet seikkailut jatkuvat

04.05.2022 Rmaki

Gregin ja William Vancen luoman salaisen agentin tarina jatkuu uusien tekijöiden voimin. Käsikirjoittaja Laurent-Frédéric Bollée ja kuvittaja Philippe Aymond avasivat Brazilin uuden aikakauden vuonna 2021 suomeksi ilmestyneellä “Black Program osa 1” -albumilla, ja nyt tarinan jälkimmäinen puolisko julkaistaan BD-sarjassa.

Bruno Brazilin johtamat “Kaimaanit” ovat jälleen yhdessä

Bruno Brazilin oli koottava vanha tiiminsä “Kaimaanit”, kun joku ryhtyi vainoamaan agenttiryhmän vanhoja vastustajia. Salaperäinen taho on aiheuttanut jo kymmenien viatttomien ihmisten kuoleman, eikä Kaimaaneilla ole vielä aavistustakaan, mihin hirmuteot tähtäävät.

Gaucho joutuu tuttuun tilanteeseen, joka ei kaikkien vuosien jälkeen tunnu yhtään sen mukavammalta…

Kaimaanien vanha verivihollinen Rebelle selvisi häneen kohdistuneesta iskusta nipin napin hengissä. Nyt nainen makaa sairaalassa henkitoreissaan ja mutisee mustiin pukeutuneesta miehestä, joka on tullut avaruudesta. Vaikuttaakin siltä, että murhat ja attentaatit liittyvät tavalla tai toisella vuoden 1973 salaiseen avaruuskokeiluun, jonka tarkoituksena oli viedä ihminen Mars-planeetalle. Onnistuiko aikanaan katastrofiin päättynyt avaruuslento yli odotusten? Saapuiko kapselin mukana Maahan jotakin, joka suunnittelee nyt ihmiskunnan tuhoa?

Onko kaiken takana uhka avaruudesta?

Samalla, kun kaimaanit Gaucho Morales, Whip Rafale ja Tony Nomad pinnistelevät ratkaistakseen kummallisen tapauksen, he joutuvat myös arvioimaan johtajansa mielentilaa. Bruno Brazil on kärsinyt valtaisia menetyksiä, ja aiemmin niin kylmähermoinen agenttipäällikkö vaikuttaa muuttuneen peruuttamattomasti. Muutos näkyy jopa Bruno Brazilin kotona: elämä Ginan ja Mai-pojan kanssa ei ole palannut entisille uomilleen. Whipiä askarruttaa myös Brazilin outo kiinnostus loukkaantunutta Rebelleä kohtaan…

Vanhat agentit muistavat edelleen, miten tulitaistelussa toimitaan

“Bruno Brazil: Black Program osa 2” tempaisee Bruno Brazilin ystävät mukaansa henkeäsalpaavaan seikkailuun, joka johdattaa lukijan avaruuden autiudesta sademetsän syövereihin. Upeasti kuvitettu, värikäs albumi on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa sekä Story House Egmontin verkkokaupassa!

Avainsanat