Gremillet 5 Kolme toivomusta otsikkokuva

Sisarukset Grémillet 5: Kolme toivomusta

25.09.2024 Rmaki

Ihastuttavat Grémillet’n sisarukset valmistautuvat jo jouluun. Uusi värikäs ja kiehtova albumi Sisarukset Grémillet 5: Kolme toivomusta nyt myynnissä!

Sarah, Cassiopée ja Lucille ovat kolme sisarusta, joiden elämään mahtuu värikkäitä tapahtumia ja salaperäisiä käänteitä. Vaikka tyttöjen luonteenlaadut ja kiinnostuksen kohteet ovat niin erilaisia kuin olla voi, osaavat he puhaltaa yhteen hiileen tarpeen vaatiessa – sen vuoksi he ovat perustaneet ”Kolmen sisaren kerhon”, joka on erikoistunut ratkomaan visaisia mysteereitä.

Gremillet 5 Kolme toivomusta kuva 1

Giovanni Di Gregorion ja Alessandro Barbuccin luomaa sarjaa on julkaistu suomeksi jo neljän albumin verran. Maailmalla sarja on ollut suurmenestys, ja se on hurmannut myös suomalaiset lukijat. Arvioita aiemmista albumeista voi lukea vaikkapa näiltä sivustoilta: Sisarukset Grémillet 1: Sarahin uni, Sisarukset Grémillet 2: Cassiopéen ihastus, Sisarukset Grémillet 3: Lucillen aarre ja Sisarukset Grémillet 4: Komeetta ja vuorikauris.

Gremillet 5 Kolme toivomusta kuva 2

Uusin albumi Sisarukset Grémillet 5: Kolme toivomusta sijoittuu jouluaikaan. Sarah, Cassiopée ja Lucille huomaavat viime tingassa unohtaneensa lahjoista tärkeimmät – eli toistensa lahjat! Onneksi vielä ei ole myöhäistä, ja niinpä tytöt singahtavat kaupungille etsimään sopivia lahjoja. Mutta kuten me kaikki tiedämme, sen täydellisen lahjan keksiminen ei ole ikinä ihan helppoa!

Gremillet 5 Kolme toivomusta kuva 3

Sitten kohtalo astuu peliin erikoisen joulupukin hahmossa. Vihreisiin aurinkolaseihin sonnustautunut pukki antaa tytöille kolme tulitikkua, joiden hän väittää toteuttavan toiveen kuin toiveen, kun niihin raapaisee tulen. Onko kyseessä jokin mainostemppu tai erikoinen huiputus? Vai ovatko tikut oikeasti taikatikkuja? Kokeileminenhan ei maksa mitään – mutta tytöt joutuvat kukin tahollaan päättämään, mikä toive on se kaikkein tärkein. Onko oleellisinta nähdä ihka oikea yksisarvinen? Tai varmistaa, että Lucillen Yurei-kissa pysyy terveenä?

Gremillet 5 Kolme toivomusta kuva 4

Sisarukset Grémillet 5: Kolme toivomusta on maaginen, värikylläinen kertomus kolmen tytön taianomaisesta maailmasta. Jos olet jo ryhtynyt miettimään joululahjoja, tämä kovakantinen kirja ei ehkä ole se hupsuin valinta! Albumi on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa sekä Story House Egmontin verkkokaupassa. Muista myös aiemmat osat!

Gremillet 5 Kolme toivomusta loppukuva

Avainsanat