Soittorasia 4 otsikkokuva

Soittorasia 4: Kummallinen katoaminen

15.03.2024 Rmaki

Nolan seikkailut Soittorasian maagisessa maailmassa jatkuvat! Uusi albumi Soittorasia 4: Kummallinen katoaminen myynnissä nyt!

Nola-tytön äidiltään perimän, kristallipalloa muistuttavan soittorasian sisällä piilee kokonainen fantastinen ulottuvuus, jota asuttavat mitä mielikuvituksellisimmat hahmot. Nolan seikkailut alkoivat albumissa Pandorientin maailma, ja nyt värikäs sekä vauhdikas sarja on edennyt jo neljänteen osaansa.

Soittorasia 4 kuva 1

Uusi kertomus alkaa, kun Nola löytää äitinsä tavaroista mystisen avaimen, jonka tarkoitusta isäkään ei tiedä. Nola päättelee, että avaimen on pakko liittyä Pandorientiin, ja kun isän silmä välttää, Nola sujahtaa saman tien soittorasian kautta tuohon toiseen ulottuvuuteen. Ennen kuin hän ehtii selvittää avaimen arvoitusta, Nola kuitenkin tempautuu ystävineen aivan uuden seikkailun pyörteisiin.

Soittorasia 4 kuva 2

Nola tutustuu Igorin ja Andrean ystävään, nuoreen Pajuun, jonka muzenologian (tarkoittaa tietenkin muzenolin soittamista!) opettaja on kadonnut mystisesti. Aina avulias kolmikko ryhtyy auttamaan Pajua, mutta opettaja Serenasta ei tunnu löytyvän jälkeäkään. Sen sijaan Nola ja kumppanit törmäävät vallan erikoisiin Pandorientin asukkaisiin – muun muassa jättimäiseen Karliin sekä monenmoisiin viranomaisiin.

Soittorasia 4 kuva 3

Pikkuhiljaa arvoitus alkaa selvitä, ja Serenan katoaminen tuntuu liittyvän jollakin tapaa Igorin ja Andrean massiiviseen naapuriin, Lamustekaan. Mutta ratkaistakseen tapauksen lasten on selvitettävä yksi suuri pulma, ja tehdäkseen sen heidän on vaellettava aina kuninkaanlinnaan asti…

Soittorasia 4 kuva 4

Upeasti kuvitettu, jännittävä ja lämminhenkinen Soittorasia 4: Kummallinen katoaminen on täydellistä luettavaa kaikille fantasian ja reippaan seikkailun ystäville. Suurikokoinen värialbumi on nyt myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa. Muista myös aiemmat osat: Pandorientin maailma, Cyprianin salaisuus sekä Menneisyyden varjot.

Soittorasia 4 kuva 5

Avainsanat