Soittorasia 3 otsikkokuva

Soittorasia 3: Menneisyyden varjot

30.08.2023 Rmaki

On tullut aika palata Soittorasian maagiseen maailmaan. Uusi albumi Menneisyyden varjot on nyt ilmestynyt!

Soittorasia-sarja kertoo Nola-tytöstä, joka asuu yhdessä isänsä kanssa tunnelmallisessa puutalossa. Nolalla on salaisuus, jota isä ei tiedä: äidiltä perimänsä kristallipallon muotoisen soittorasian kautta Nola pääsee taianomaiseen maailmaan nimeltä Pandorient, jota asuttavat monenmoiset kummalliset olennot! Nola on kokenut Pandorientissa huimia seikkailuja ja saanut sieltä myös uusia ystäviä. Soittorasia-sarjaa on jo kehuttu muun muassa Kvaak-sivustolla ja Kirjavinkeissä.

Soittorasia 3 kuva 1

Uusi seikkailu saa alkunsa varsin kummallisella tavalla: sen sijaan, että Nola matkaisi Pandorientiin, hänen ystävänsä Igor ja Andrea pälähtävätkin Nolan kotiin! Taikavoimia omaavien sisarusten sydänsilmät ovat paljastaneet heille, että joku Pandorientin asukas on tullut luvatta Heksamaailmaan (niin, se on pandorientaalien nimitys meidän maailmallemme). Kuka kumma on löytänyt kulkutien maailmasta toiseen? Ja mitä siitä seuraa, jos mitä ihmeellisimmät olennot alkavat rampata Nolan kotona?

Soittorasia 3 kuva 2

Luvaton vierailija löytyy loppujen lopuksi melko helposti, mutta Nolan huolet eivät pääty siihen. Hyvä neuvot ja selitykset ovat tarpeen, kun isä huomaa tytön uudet kaverit – Igor ja Andrea eivät nimittäin ole ihan tavallisen tallaajan näköisiä. Ja kun Igor pääsee isän lettujen makuun, malttaako hän poistua Heksamaailmasta ensinkään?

Soittorasia 3 kuva 3

Kavereiden visiitti on kuitenkin pientä sen rinnalla, mitä tuleman pitää: kun reitti Pandorientin ja Heksamaailman välillä on nyt paljastunut, on vain ajan kysymys, milloin Nolan kotiin saapuu lisää vieraita. Eivätkä seuraavat kyläilijät olekaan yhtä hyväntahtoisia – soittorasiasta ilmaantuu kolme uhkaavaa, sarvipäistä hahmoa, jotka kuvittelevat saapuneensa Panoksidentiin. Mikä ihme on Panoksident? Kun oudot olennot karkaavat lumiseen yöhön, Nolan ystävineen on lähdettävä jahtaamaan kolmikkoa. Seikkailun lomassa Nolalle paljastuu uusia salaisuuksia Pandorientin historiasta.

Soittorasia 3 kuva 4

Soittorasia 3: Menneisyyden varjot on värikäs fantasiaseikkailu kaikenikäisille lukijoille. Hurmaava albumi on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa sekä Story House Egmontin verkkokaupassa.

Soittorasia 3 loppukuva

Avainsanat