Soittorasian maaginen maailma odottaa!

07.09.2022 Rmaki

Hurmaava uusi fantasiasarja Soittorasia alkaa — sarjan ensimmäinen osa Pandorientin maailma on juuri ilmestynyt!


Soittorasia kertoo nuoresta Nola-tytöstä, joka saa 8-vuotislahjaksi isältään lasikuulan muotoisen soittorasian. Laite on kuulunut Nolan kuolleelle äidille, jota Nola ja isänsä Martin yhä kovasti kaipaavat. Vaan kyseessä ei olekaan ihan tavallinen musiikkivempain…

Nola saa isältään hienon, lasikuulan muotoisen soittorasian

Kun Nola illan tullen käynnistää soittorasian ja se alkaa soittaa sävelmäänsä, hän näkee jotakin yllättävää: lasikuulan sisällä on piskuinen tyttö, joka viittoilee Nolalle ja pyytää tältä apua.

Kuka kumma anelee apua soittorasian sisällä?

Täysin yllättäen Nola onnistuu kutistumaan niin pieneksi, että hän pystyy kömpimään soittorasian sisään Andreaksi esittäytyvän tytön seuraan. Ja lasikuulan uumenista paljastuu kokonainen maailma: Pandorient! Tämä uusi maailma on täynnä tonen toistaan erikoisempia hahmoja ja ihmeitä — mutta myös uusia vaaroja ja haasteita.

Pandorientin maailmassa riittää ihmeteltävää

Nola tutustuu Andreaan ja tämän veljeen Igoriin ja lupautuu auttamaan heidän äitiään, jota vaivaa jokin salaperäinen sairaus. Selviääkö Nola Pandorientin pyörteissä? Ja miten hänen oma äitinsä liittyy tähän eriskummalliseen paikkaan?

Kaikki Pandorientin asukkaat eivät suhtaudu vieraisiin ystävällisesti

Soittorasia on värikäs, upeasti kuvitettu mielikuvituksellinen fantasiatarina kaikenikäisille lukijoille. Ensimmäinen osa Pandorientin maailma on nyt myynnissä hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa sekä Story House Egmontin verkkokaupassa. Lähde mukaan seikkailuun!

Avainsanat