Nola palaa soittorasian salaperäiseen maailmaan

01.03.2023 Rmaki

Soittorasian maaginen tarina jatkuu nyt uudessa albumissa. Värikäs Soittorasia 2: Cyprianin salaisuus on ilmestynyt!

Soittorasia 1: Pandorientin maailma esitteli meille tomeran Nola-tytön, joka äidiltään perimän lasikuulan muotoisen soittorasian kautta kykeni matkustamaan maagiseen maailmaan nimeltä Pandorient. Ensimmäisellä vierailullaan Nola tutustui uusiin, erikoisiin ystäviin ja sai kuulla, että hänen äitinsä oli aikanaan käynyt Pandorientissa monet monet kerrat.

Nola ei malta pysyä poissa Pandorientista

Taianomainen Pandorient ei jätä Nolan ajatuksia rauhaan, ja niinpä hän isän silmän välttäessä käynnistää taas soittorasian ja HUPS! Nola siirtyy taas Pandorientiin! Vierailun ajankohta ei kuitenkaan ole aivan täydellinen — Pandorientin kuningas Hektor I täyttää 350 vuotta, ja kaikki maan asukkaat juhlivat hallitsijansa syntymäpäivää.

Pandorientin kasvit ovat toista maata.

Vaikka Pandorient on yhtä hulinaa, Nolan ystävät onnistuvat löytämään Maasta saapuneen kaverinsa. Heillä on kuitenkin ongelma: kukaan ei saa tietää, että Nola on peräisin toisesta maailmasta. Onneksi puutarhuri Anton on kehittänyt aineen, jonka avulla Nolan voi naamioida pandorientlaiseksi!

Antonin puutarhassa riittää ihmettelemistä.

Nola, Igor ja Andrea lähtevät tutustumaan Antonin puutarhaan, jota piinaa sitkeästi näkymätön varas. Antonin rakkaita kasveja katoaa tuon tuosta! Vaikuttaa siltä, että Antonin poika Cyprian tietää asiasta enemmän kuin on valmis suoralta kädeltä kertomaan… liittyykö mysteeri jotenkin kuninkaan merkkipäivään?

Cyprian puuhailee jotakin salaperäistä.

Soittorasia 2: Cyprianin salaisuus on värikylläinen, hurmaavan hienosti kuvitettu seikkailu kaikenikäisille fantasian ystäville. Kovakantinen albumi on nyt myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa sarjakuva- ja kirjakaupoissa sekä Story House Egmontin verkkokaupassa.

Avainsanat