Mestaria etsimässä

Pehmeäkantinen, 2022

14,95 

Alin hinta 30 päivän aikana: 14,95 .

Saatavilla

Koillis-Helsingin Lähitieto: Taavi Kassila kulkee mestarien jäljillä

Tervetuloa mukaan henkisen kasvun seikkailurikkaaseen maailmaan!
Miksi Buddha istui niin pitkään puun alla? Mitä Jeesukselle tapahtui, kun Johannes Kastaja kastoi hänet? Mikä sai Sokrateen sanomaan, että hän tietää vain sen, että ei tiedä mitään? Nämä kolme mestaria saivat Taavi Kassilan jo koulupoikana haaveilemaan mestarista, joka voisi paljastaa hänelle elämän suurimmat salaisuudet.
Sarjakuvatrilogian ensimmäinen osa kertoo nuoren Taavin ensivaiheista henkisen kasvun ja mestareiden maailmassa. Varhaiset opit hän saa vanhemmiltaan, ensimmäisiltä guruiltaan. Koulusta päästyään Taavi kohtaa intialaisen joogin Acarya Karunanandan, jolta hän oppii meditoinnin, hiljentymisen mystisen salaisuuden, sekä maailmankuulun intialaisen julistajan J. Krishnamurtin, joka kieltää kaikki opettajat ja henkiset harjoitukset.
Taavi jatkaa mestarin etsimistä ja matkustaa Intiaan samaan aikaan kuin John Lennon, joka haluaa oppia meditaatiota Maharishi Mahesh Yogilta. Taavi taas toivoo kohtaavansa Sri Sri Anandamurtin. Hän joutuu pohtimaan, voisiko vapahtaja, joka istuu vankilassa, olla hänen mestarinsa?
Jokaiselta mestarilta Taavi oppii jotakin ja nousee näin henkisen kasvun tikapuita askel kerrallaan ylemmäksi...

Kaikki tuotetiedot

ISBN 9789523345140
Kirjoittajat Taavi Kassila
Kuvittajat Kati Hannila
Ilmestymispäivä 28.9.2022
ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 56
Koko
leveys x korkeus x paksuus
215 mm * 286 mm * 5 mm
Paino 238g
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...