Lännentie Kronikka

Lehtitilaus

Saatavilla

Tilausvaihtoehdot

Kampanjatarjous: 4+1 nroa

Alkuperäinen hinta oli: 40,80 €.Nykyinen hinta on: 26,90 €.

Kestotilaus 3 nroa / 6 kk + 1 nro kaupan päälle

27,00 

Kestotilaus 6 nroa / 12 kk + 2 nroa kaupan päälle

49,00 

Määräaikainen tilaus 3 nroa / 6 kk

29,00 

Määräaikainen tilaus 6 nroa / 12 kk

54,00 

Tutustu ja tilaa: 1 nro

8,95 

Haluan tilauksen alkavan numerosta

Kampanja- ja tarjoustilaukset jatkuvat edullisina kestotilauksina 6 kk:n jaksoissa.
Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun pituisissa jaksoissa. Kestotilaajan edut löytyvät täältä.
Määräaikainen ja Tutustu ja tilaa-tilaus päättyy valitun jakson jälkeen automaattisesti.

Aiemmin ilmestyneet Lännentie Kronikan numerot löytävät täältä.

Story House Egmont blogi: Jiihaa! Lännentie jatkaa kulkuaan nyt myös postivaunuissa!

Ruudinkäryinen sarjakuva Villin lännen valloituksesta on täällä jälleen. Lännentie Kronikka tuo 70-luvun legendaarisen lännenpokkarin lukijoilleen näköispainettuina tuplajulkaisuina.

Italialaisilla lännensarjakuvilla on aina ollut erityinen asema Suomessa. Jo liuskalehdet kuten Tex ja Villi länsi valloittivat aikanaan suomalaisten sydämet. Pokkarimuotoon siirtyneen Tex Willerin lisäksi suomalaisten lukijoiden suosikeiksi nousivat 70-luvulla Ken Parker sekä hieman toiseen tapaan lännen valtausta läpikäyvä Lännentie. Näiden klassisten lännensarjojen ominaisuuksia ovat jännittävät juonet, vauhdikas toiminta, sukkela sanailu sekä taitava mustavalkopiirros.

Lännentie kuvaa Yhdysvaltain tapahtumia uudisraivaajien näkökulmasta 1800-luvun alusta asti. Sarja näyttää, miten sen ajan siirtolaiset saapuvat uudelle mantereelle täynnä toiveita ja odotuksia paremmasta huomisesta. Sarjan edetessä tapahtumat siirtyvät aina vain lännemmäs, kohti tarunhohtoista länsirannikkoa.

Uusia asukkaita odottavat lännessä monet haasteet ja vastoinkäymiset. Luonnonvoimat ja karut olosuhteet hidastavat matkantekoa. Natiivien oudot tavat, molemminpuoliset ennakkoluulot sekä ymmärryksen puute aiheuttavat verisiä yhteenottoja. Osa Euroopasta saapuneista tulokkaista ei ole suinkaan hyvällä asialla, vaan he yrittävät häikäilemättä hyötyä usein herkkäuskoisistakin uudisasukkaista. Pohjoisen Amerikan mantere on haluttua aluetta myös eteläisten naapureiden kuten Meksikon mielestä, joten sodan uhka velloo sekin ilmassa.

Tähän maisemaan saapuu laivalla vuonna 1804 nuori Brett McDonald, jonka elämää Lännentien ensimmäisissä tarinoissa seurataan. Toisin kuin muissa lännenpokkareissa, Lännentie ei kuitenkaan keskity kuvaamaan vain yhtä päähenkilöä, vaan tarinan edetessä ja ajan kuluessa hahmot vanhenevat ja joskus jopa kuolevat, ja keskipisteeseen astuvat uudet sankarit. Juuri tämä seikka antoi Lännentielle aikanaan omaleimaisen tunnelman ja asenteen, jonka vuoksi se erosi muista lännenlukemistoista. Omalaatuiset sivuhahmot, riuskat nyrkkitappelut ja kiivaat laukauksenvaihdot kuuluvat nekin oleellisina Lännentien maailmaan.

Lännentien kertomuksissa kuvataan Yhdysvaltain historian käännekohtia: intiaanisotia, Alamon taistelua, kultaryntäystä, Colt-revolverin alkutaivalta ja monia muita elämää suurempia tapahtumia. Tarinoissa tavataan oikeita historiallisia hahmoja kuten Daniel Boone, John Fremont, William Clark ja esiintyypä seikkailuissa myös eräs Tex Willerin lukijoille tuttu Kit Carson. Mitään tylsiä historianluentoja Lännentien sarjat eivät kuitenkaan ole, tarinat kulkevat notkeasti ja ovat täynnä toimintaa sekä huumoria, romantiikkaakaan unohtamatta. Fakta ja fiktio yhdistyvät herkullisella tavalla Lännentien vauhdikkaissa kertomuksissa.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 192 sivua
Koko
leveys x korkeus x paksuus
148 mm * 196 mm * 10 mm
Paino 170g
Ilmestymiskerrat vuodessa 6 numeroa/vuosi
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...