Korkeajännitys: Hugo Pratt 2 – Taisteluasemiin!

Pehmeäkantinen, 2023

12,95 

Alin hinta 30 päivän aikana: 12,95 .

Saatavilla

Korkeajännitys julkaisee legendaarisen sarjakuvataiteilija Hugo Prattin upeat sotatarinat suomeksi hienoina kokoelmina. Jokainen tuhti julkaisu sisältää 128 sivua ainutlaatuisia kertomuksia toisen maailmansodan pyörteistä.

Italialainen Hugo Pratt (1927-1995) on yksi kaikkien aikojen maineikkaimpia ja arvostetuimpia sarjakuvataiteilijoita. Hänen luomansa kertomukset onnensoturi Corto Maltesesta ovat ikivihreitä klassikkoja, jotka ovat valloittaneet myös suomalaisten lukijoiden sydämet. Prattin sarjakuvia leimaavat realistiset tarinat sekä mustan ja valkoisen kontrasteja korostava jylhä piirrostaide.

Pratt kuvitti 60-luvulla sotasarjakuvia englantilaiselle Fleetwaylle. Korkkari-henkeen laaditut sarjat kertoivat toisen maailmansodan sotilaiden edesottamuksista maalla, merellä ja ilmassa. Prattin uljas mustavalkokuvitus istui aihepiiriin täydellisesti, ja tekstejä olivat laatimassa monet alansa mestarit kuten Donne Avenell (Mustanaamio) ja Tom Tully (Teräsnyrkki).

Nyt nämä monien kaipaamat klassikkokertomukset julkaistaan viimein suomeksi kattavana sarjana. Jokainen 128-sivuinen kirja sisältää kaksi kokonaista sarjakuvaklassikkoa. Kirjat julkaistaan suomeksi kahdella eri kannella ja tavallista Korkkaria suuremmassa koossa. Lehtipistejakeluun toimitetaan klassisen Korkeajännitys-ulkoasun ja alkuperäisen kansimaalauksen kruunaama versio. Kirja- ja sarjakuvakaupoista voi sen sijaan ostaa Prattin viivapiirroksen koristaman kannen. Molemmat painokset pitävät sisällään samat jännittävät tarinat.

Kaikki tuotetiedot

ISBN 9789523345171
Kirjoittajat Donne Avenell
Kuvittajat Hugo Pratt
Ilmestymispäivä 10.5.2023
ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 121
Koko
leveys x korkeus x paksuus
170 mm * 240 mm * 12 mm
Paino 360g
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...