Korkeajännitys: Hugo Pratt 1 – Paholaisen yö

Pehmeäkantinen, 2023

12,95 

Alin hinta 30 päivän aikana: 12,95 .

Saatavilla

Italialainen Hugo Pratt (1927-1995) on yksi kaikkien aikojen maineikkaimpia ja arvostetuimpia sarjakuvataiteilijoita. Hänen luomansa kertomukset onnensoturi Corto Maltesesta ovat ikivihreitä klassikkoja, jotka ovat valloittaneet myös suomalaisten lukijoiden sydämet. Prattin sarjakuvia leimaavat realistiset tarinat sekä mustan ja valkoisen kontrasteja korostava jylhä piirrostaide. Nyt tämän legendaarisen sarjakuvataiteilijan upeat sotatarinat julkaistaan suomeksi hienona kokoelmana. Kirjat julkaistaan kahdella eri kannella ja tavallista Korkkaria suuremmassa koossa.

Ensimmäinen kokoelma "Paholaisen yö" kertoo kaksi tarinaa viidakkoon sijoittuvasta sodankäynnistä. Nimitarinassa brittisotilaiden partio joutuu painajaismaiseen tilanteeseen Burman viidakossa. Toisessa kertomuksessa sotilas Jack Green saa pahanilman linnun leiman, ja hän joutuu tekemään kaikkensa todistaakseen joukkueensa miehille, että heitä seuraavat onnettomuudet eivät liity mitenkään häneen.

Kirja julkaistaan suomeksi kahdella eri kannella ja tavallista Korkkaria suuremmassa koossa. Lehtipistejakeluun toimitetaan klassisen Korkeajännitys-ulkoasun ja alkuperäisen kansimaalauksen kruunaama versio. Kirja- ja sarjakuvakaupoista voi sen sijaan ostaa Prattin viivapiirroksen koristaman kannen. Molemmat painokset pitävät sisällään samat jännittävät tarinat.

Kaikki tuotetiedot

ISBN 9789523345164
Kirjoittajat Hugo Pratt
Ilmestymispäivä 8.2.2023
ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 129
Koko
leveys x korkeus x paksuus
171 mm * 240 mm * 12 mm
Paino 362g
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...