Vasta-alkajan värityskirja

10.02.2020 into-digital

Värityskirja, jossa paksut ääriviivat ja isot kuvat. Uudistettu kansi. Sopii hyvin ensimmäiseksi värityskirjaksi pienemmille lapsille.

Opi 100 eläintä – koske ja kurki

into-digital

Monipuolinen katselu- ja kurkistuskirja eläimistä eri teemoilla. Kirjassa on 40 erilaista luukkua kurkittavaksi. Kantokahva, kurkistusluukkuja.

Laske leppäkertun kanssa

into-digital

Ihastuttava numerokirja, jossa lapsi voi seurata eläinten jättämiä reittejä sormellaan ja oppia numeroita. Sivuilla sormella tunnusteltavia uria.

Kasvun ihme

06.10.2020 Story House Egmont

Kirjassa on kierrettävä kiekko, avattavia luukkuja ja vedettäviä läppiä, joiden parissa lapsi viihtyy ja saa samalla oppia siitä, mitä kaikkea…

Seppo paloasemalla

02.04.2023 Story House Egmont

Huomio! Hälytys! Jossain palaa! Seppo on paloasemalla auttamassa. Hän pelastaa ankan pulasta ja sammuttaa tulipalon. Lukijakin pääsee osallistumaan tapahtumiin availemalla…

Piipaa-auto pelastaa!

26.10.2022 Story House Egmont

Tämä toiminnallinen kirja yllättää ja saa hymyn huulille! Kirjan avulla lapsi voi oppia hienomotorisia taitoja, tietoa maailmasta, omaa havainnointia sekä…

Lokoisat eläimet

10.02.2020 into-digital

Kirjan sivuilla on suloisia eläimen kuvia, joita lapsi jaksaa tutkia. Kirja on muotoonleikattu ja siinä on kantokahva.

Halivat eläimet

into-digital

Kirjan sivuilla on suloisia eläimen kuvia, joita lapsi jaksaa tutkia. Kirja on muotoonleikattu ja siinä on kantokahva. Muotoonleikattu ja kahvallinen.

Opin 100 sanaa

into-digital

Pienen lapsen ensikirja sanojen opetteluun. Selkeät kuvat eri aihepiireistä. Paksut ja tukevat sivut luettavaksi ja tutkittavaksi.

Ensisanani – Eläinten poikaset

25.03.2022 Story House Egmont

Tutustutaan eläinten poikasiin! Kirjan aukeamilla pääset vierailemaan mm. savannilla, maatilalla ja eläintarhassa sekä tutustumaan lammen, metsän ja arktisenalueen eläimiin.

Katso ja tutustu: Maatilan eläimiä

26.03.2020 Story House Egmont

Ihana katselukirja perheen pienemmille. Katso ja tutustu tuttuihin maatilan eläimiin. Kirjassa on isot kuvat, joita jaksaa tutkia.

Villit Eläimet

10.02.2020 into-digital

Toiminnallinen katselukirja perheen pienemmille. Kuvissa erilaisia eläimiä ja lintuja, joita paljastuu luukkujen alta.