Vain kaksi viikkoa uuteen Asterixiin!

12.10.2023 Tri Tuomio

Asterixin sivuille on luvassa tuoreita kujeita, sillä uusi käsikirjoittaja Fabcaro pääsee esittelemään taitojaan Valkoisen iiriksen sivuilla. Lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin uusi albumi pelmahtaa Helsingin Kirjamessujen avajaispäivänä torstaina 26. lokakuuta. Vain kaksi viikkoa uuteen Asterixiin siis!

Albumin sisältö on yhä suuri salaisuus, mutta roomalaiset on villinnyt positiivinen ajattelutapa, joka ei Asterixin mielestä voi tietää mitään positiivista gallialaisille. Tekijäkaksikko Didier Conrad ja Fabrice Caro tarjoilee meille muutamia makuaistia kenties oikeille taajuuksille virittäviä keittiön tervehdyksiä Valkoisen iiriksen ilmestymispäivää odotellessa. Bon appétit!

Seuraava makupala on luvassa tänne blogiimme viikon päästä. Piirtäjänä jatkaa jo vuodesta 2012 Asterixin seikkailujen kuvituksesta vastannut Didier Conrad, jonka Albert Uderzo itse valitsi työnsä jatkajaksi. Kirjoittajan jakkaralle hyppää muusikkonakin kannuksia ansainnut Fabcaro. Pian pääsemme todistamaan, onko musiikkitaustasta apua vitsien rytmittämisessä. René Goscinny oli ehdottomasti maailman parhaita sarjakuvitetun huumorin tahdittajia, joten saappaissa todellakin riittää täytettävää.

Fabcaron pohdintoja tämän albumin tekemisestä ehdimmekin tarjoilemaan täällä blogissamme jo keväällä!

Vain kaksi viikkoa uuteen Asterixiin! Valkoinen iiris torstaina 26. lokakuuta Lehtipisteissä ja kirjakaupoissa kautta maan! Ennakkotilaus onnistuu jo!