Asterix seikkailee 40: Valkoinen iiris – kansi julkistettu!

22.09.2023 Tri Tuomio

Uusi Asterixin seikkailu on pian täällä! Torstai 26. lokakuuta on se maaginen päivämäärä, kun Asterix seikkailee 40: Valkoinen iiris tärähtää sekä Lehtipisteisiin että sarjakuvakauppoihin. Albumin kansi on nyt julkistettu. Sen kunniaksi tämän uuden seikkailun voi nyt myös ennakkotilata.

Les Aventures d’Astérix le Gauloise sont une création de René Goscinny et Albert Uderzo.
ASTERIX Ⓡ OBELIX Ⓡ IDEFIX Ⓡ / Ⓒ 2023 LES EDITIONS ALBERT RENÉ

Albumin sisältö on salaisuus ja sellaisena se myös pysyy julkaisuhetkeen saakka! Esimakua Valkoisesta iiriksestä on tarjolla siis vain tämän kannen verran, mutta tekijät hemmottelevat meitä lukijoita muutamalla varsinaisesta seikkailusta riippumattomalla makupalalla ennen pääateriaa. Tässä niistä ensimmäinen!

Lisää odottelun tuskaa helpottavaa sarjakuvahuumoria löytyy pian valikoitujen tuotteidemme väliin sujautetuista lehdyköistä, joiden tärkein sisältö löytyy luonnollisesti pian myös täältä blogistamme, joten muistathan seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa!

Asterixin seikkailujen piirtäjänä jatkaa Didier Conrad, jonka notkea viiva on kuin kotonaan Albert Uderzon luomassa visuaalisessa maailmassa. Tämän tarinan kirjoitusvastuun kantaa Fabcaro aka Fabrice Caro. René Goscinnyn perinnön jatkaminen ei ole helpoin mahdollinen urakka, eli kirjoittajan kohdalla rima on aivan erityisen korkealla. Odotamme siis innolla Fabcaron suoriutumista gallialaisten toilailujen kirjurina.

Vuonna 1973 Montpellierissä syntynyt palkittu sarjakuvantekijä on kunnostautunut myös proosakirjailijana ja rock-muusikkona. Absurdin huumorin erikoismies on ollut Asterix-fani jo pienestä pitäen, mikä tosin saattaa pitää paikkansa kaikkien ranskalaisten sarjakuvahumoristien suhteen. Fabcaro lupaa omassa käsikirjoitustyössään käyttää kaikkia niitä aineksia, jotka ovat tehneet Asterixin ja Obelixin seikkailuista kestosuosikkeja ympäri maailman. Tämä keväinen blogijuttumme valaisee aihetta lisää.

Asterix seikkailee 40: Valkoinen iiris Lehtipisteissä ja sarjakuvakaupoissa 26. lokakuuta 2023! Voit ennakkotilata tämän albumin tuosta alapuolelta löytyvän linkin kautta!

Avainsanat