Sorceline – maaginen seikkailu alkaa!

10.05.2023 Rmaki

Sorceline on uusi värikäs, jännittävä ja kiehtova sarja fantasian ja seikkailujen ystäville!


Tiedätkö sinä, mitä kryptoeläintiede on? Se on tieteenlaji, joka tutkii kryptidejä eli myyttisiä eläimiä — olentoja kuten yksisarvinen, kentauri, lohikäärme, aarnikotka ja niin poispäin. Synkeällä Vorninsaarella sijaitsee koulu, jossa tarueläimiin erikoistunut opettaja Archibald Balzar kouluttaa nuoria oppilaitaan tunnistamaan ja hoitamaan mitä eriskummallisimpia olentoja.


Sorceline on nuori tyttö, joka on rakastanut eläimiä koko ikänsä. Hän pitää nimenomaan tarueläimistä, ja niinpä hän on saapunut Vorninsaarelle opiskelemaan. Ja tutkittavia kohteita riittää! Opiskelujen myötä Sorceline luokkakavereineen tapaavat muun muassa keijukaisia, caladriuksen ja gorgon. Ilmenee, että Sorcelinella on luontainen kyky tunnistaa tarueläimiä. Kyky onkin tarpeen, sillä ainoastaan parhaiten menestynyt oppilas pääsee professori Balzarin apulaiseksi.


Koulussa tapahtuu kuitenkin kummallisia ja synkeitä asioita. Sorceline huomaa heti kättelyssä, että eräs henkilökunnan jäsenistä on vampyyri. Se on vasta alkua, sillä kun oppilaat lähtevät öiselle retkelle etsimään yksisarvisen verta, yksi heistä katoaa! Liittyvätkö öisillä nurmilla vaeltavat, zombieita muistuttavat keijukaiset asiaan? Vai uhkaako oppilaita jokin vielä kammottavampi vaara?


Opiskelun tuomien haasteiden ja mystisten katoamisten lisäksi Sorceline joutuu pähkäilemään omaa menneisyyttään, joka saattaa olla täysin toisenlainen kuin hän on kuvitellut. Vaikuttaa myös siltä, että peräsi kaksi luokan pojista on ihastunut Sorcelineen, kun taas vaaleatukkaisen Arlenen kanssa Sorceline ei tule toimeen alkuunkaan…


Sorceline 1: Kryptoeläintieteen alkeet käynnistää uuden jännittävän sarjan, joka on täynnä mysteerejä ja magiaa. Sylvia Douyén luoma tarina koukuttaa mukaansa, ja Paolo Antistan kuvitus huokuu yliluonnollista tunnelmaa. Sarjan ensimmäinen värikylläinen albumi on myynnissä nyt kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa sekä Story House Egmontin verkkokaupassa.

Avainsanat