Pohjantulen tarina jatkuu!

11.05.2022 Rmaki
Sonja uuden ystävänsä Kipinän seurassa

Pohjantuli-sarjan ensimmäisessä osassa nuori Sonja siirtyi maagiseen maailmaan, jossa myyttiset olennot kuten peikot ja lohikäärmeet ovat täyttä totta. Nyt hän tutustuu kiehtovaan paikkaan uusien ystäviensä Espenin, Ahman, Koivun ja muiden metsän asukkien opastuksella.

Sonjan setä joutuu vaikeuksiin heti saavuttuaan Peikkolaaksoon

Sonjan setä Henrik on vieraillut Peikkolaakson maailmassa ennenkin, ja tajuttuaan veljentyttären päätyneen laaksoon, hän saapuu hädissään pelastamaan Sonjaa… mutta joutuukin itse kiipeliin.
Samaan aikaan Espenin vihollinen, viikinkipäällikkö Hjalmar saa outoja vieraita. Viikinkien kylään on saapunut ennustaja nimeltä Varis oppilapsensa kanssa, ja uhkaavan oloinen hahmo tarjoaa Hjalmarille keinoa vapautua lohikäärmeen kirouksesta. Ikävä kyllä Variksen neuvot tietävät pahaa Espenille ja tämän ystäville.

Hyytävä Varis esittäytyy viinkingeille

Kun viikinkien ja metsän väen polut risteävät, tilanne muuttuu varsin nopeasti uhkaavaksi. Ennustajan seurassa kulkevalla Lotta-tytöllä tuntuu olevan erikoislaatuisia kykyjä, tosin hän ei vaikuta kovin innokkaalta niitä käyttämään. Myös Sonja oppii ystäviensä avustuksella uusia taitoja — mutta johtavatko ne hänet ojasta allikkoon?

Uskomattomatkin temput onnistuvat Pohjantulen maailmassa

Norjalaisen Malin Falchin luoma Pohjantuli herättää pohjoiset myytit henkiin ja vie lukijat mukaan unohtumattomaan seikkailuun. Värikylläinen kuvitus ja kiehtovat henkilöhahmot ovat jo tehneet sarjasta suursuosikin kotimaassaan, ja nyt Pohjantuli hurmaa myös suomalaiset lukijat. Sarjan toinen osa Viikingit ja varis on nyt saatavissa hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista sekä Story House Egmontin verkkokaupasta.

Otso-karhu saa huomata, että oravat eivät ole kovin hyviä tiedonlähteitä

Avainsanat