Roope Ankan hurja menneisyys

21.10.2021 Rmaki

Ankkamestari Kari Korhonen paljastaa nuoren Roopen polun Klondikesta Ankkalinnaan! Miten nuoresta kullankaivajasta tuli uljaan ankkakaupungin ykkösmies? Helppoa se ei ollut, sillä matkan varrella Roope joutui mittelöön niin Karhukoplan, Pennosen suvun kuin monien muidenkin kierojen kelmien kanssa.

Roopen menneisyyteen mahtuu monenlaisia käänteitä

Roope Ankan päiväkirjat -teoksen tarinoissa valotetaan Ankkalinnan historiaa sekä monien tuttujen hahmojen, kuten neiti Näpsän ja Pelle Pelottoman, taustoja. Nuori Roope tutustuu eksoottiseen Egyptiin, seikkailee raisussa Klondikessa, muistelee lapsuuttaan Skotlannissa sekä asettuu viimein aloilleen alkuaikojen Ankkalinnaan. Luvassa on historiallisen vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa sarjakuvaseikkailua, komealla kuvituksella ja hersyvällä huumorilla maustettuna.

Kuka mahtaa olla lentopelin ohjaksissa? Arvaatko?

Kari Korhonen on riemastuttanut Aku Ankan lukijoita vauhdikkailla tarinoillaan ja hienolla piirrosjäljellään jo yli 25 vuotta. Hän on visioinut Roope-sedän varhaisia vaiheita ja kertonut, millaisia kommelluksia nuori Roope maailmanmatkoillaan ehti kokea.

Roope varttui ylämaan nummien keskellä

Korhosen kehutut tarinat Roopen nuoruudesta on koottu nyt näyttäväksi, kovakantiseksi kirjaksi. Teos sisältää kolme pitkää tarinakokonaisuutta Roopen varhaisista vaiheista, ja Egyptiin sijoittuva kertomus julkaistaan ihkaensimmäistä kertaa tässä kirjassa. Lisäksi Korhonen kertoo kirjassa tarinoiden taustoista ja avaa myös niiden luomisprosessia. Roope Ankan päiväkirjat on täydellinen teos kaikille ankkafaneille sekä sarjakuvan ystäville!

Nuori seikkailija tutustuu Egyptin maisemiin

Roope Ankan päiväkirjat on kovakantinen, 128-sivuinen sarjakuvakirja, ja voit ostaa sen omaksesi kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista sekä Story House Egmontin verkkokaupasta.

Avainsanat