Nostalgiaa Nemin malliin!

05.03.2021 Tri Tuomio

Ennen kaikki oli paremmin. Vai oliko? Nyt pääsemme tutkiskelemaan tätä teemaa Nemin seurassa, sillä kevään 2021 Nemi-albumi Vanhaan hyvään aikaan tarjoaa meille kattauksen kokosivun strippejä vuosilta 2002–2013. Arkistojen helmiä tarjoillaan siis yli kymmenen vuoden haarukalla ja vanhimmilla vuosikertastripeillä on ikää jo lähes 20 vuotta. Sivaltaako nostalgisempi Nemi nyky-Nemin malliin, vai onko tarjolla pehmeämpä kyytiää? Kurkistetaanpa!

70-luvulla syntyneille ja miksi ei myös muille 80- ja 90-luvuilla populaariviihdettä suurkuluttaneille tämäkin Nemi-satsi tarjoaa säännöllisesti hyviä syitä lähettää henkisiä ylävitosia Lise Myhren suuntaan. Tämä nostalgiapommi on vuodelta 2002.

Luontoaiheiset tietoiskut kuuluvat Nemiin kuin niittit vyöhön. Tämä yksilö on vuodelta 2007.

Tämän elokuvien mukana elämistä arvostavan stripin myötä sarjistoimittaja lähettää terveisiä exälleen. Kova Nemi-fani ja todella mainiota tarkkailtavaa elokuvia ja televisiosarjoja katseltaessa oli hän. Strippi on vuodelta 2013.

Manowar saa huomiota parissakin stripissä. Tämä on vuodelta 2011. Ja sen myötä allekirjoittanut ja moni muukin taho on jälleen hieman enemmän lääpäällään Lise Myhreen ja/tai Nemiin.

Tämä vuoden 2012 strippi on yhä ajankohtaisempi vuonna 2021.

Päätetäänpä tämä hehkutuskurkistus vuoteen 2007 ja allekirjoitaneen omaan suosikkistrippiin tästä kattauksesta. Homer Simpsonin sanoin: ”Tämä on hauskaa, koska se on totta!” (Oikeastaan tämä jakaa ykkössuosikin palkintopallin, mutta sitä toista ei voi jakaa osittain hauskuuden tai loppuhuipennuksen kärsimättä.)

Nemi-albumi Vanhaan hyvään aikaan Lehtipisteissä, sarjiskaupoissa ja verkkokaupassamme 17.3.2021!