Kostajat: Ikuisuuden rautahanska otsikkokuva

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska

18.09.2024 Rmaki

Kaikkien aikojen Marvel-eepos nyt suomeksi yksissä kansissa! Kostajat: Ikuisuuden rautahanska on supersankarisarjakuvan ehdoton klassikko!

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska kansi

Ikuisuuskivet — kerää koko sarja!

Mahtavat ikuisuuskivet ovat olleet osa Marvel-maailmaa jo 70-luvun alusta asti, ja ne ovat putkahdelleet esiin niin kosmisemmissa kuin maanläheisemmissäkin Marvel-seikkailuissa. Kun hullu titaani Thanos keksii koota kaikki kuusi kiveä yhteen ja asentaa ne omaan rautahanskaansa, koko kaikkeus tärisee! Paholaismaisen Mefiston peesaama (vai manipuloima?) Thanos muuttuu hanskan myötä kaikkivoipaiseksi – ja näillä uusilla voimillaan hän yrittää saada syvästi palvomansa Kuoleman rakastamaan itseään. Mutta Kuolemaan ei vaikutusta ihan helposti tehdäkään…

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska kuva 1

Kun planeetat alkavat vapista ja maailmankaikkeudesta katoaa noin vain väkeä, on sankareiden pakko puuttua peliin. Ensimmäisenä Thanosin aikeista saapuu varoittamaan Galactuksen entinen käskyläinen, Hopeasurffari, joka ottaa Maahan saavuttuaan dramaattiseen tapaan yhteyttä Tohtori Outoon. Samalla kun Outo ryhtyy kokoamaan joukkoja Thanosta vastaan, kolme salamyhkäistä hahmoa valmistautuu tahollaan tähän kaikkien aikojen taisteluun… keitä he ovat, ja mikä yhteys heillä on Ikuisuuskiviin?

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska kuva 2

Thanos vastaan… kaikki muut

Kuten arvata saattaa, kun panokset ovat näin suuret ja vastustaja ylivoimaisen mahtava, sankareiden armeijaan kootaan kaikki suurimmat tykit – niinpä Thanosta vastaan lähtevät Kostajien lisäksi myös Hulk, Hämähäkkimies, Wolverine sekä koko joukko Marvel-kaikkeuden kosmisempia sankareita. Mutta riittävätkö heidänkään voimansa, kun Thanos tuntuu hallitsevan todellisuutta? Vai tarvitaanko hullua titaania vastaan vielä järeämpiä tahoja… kuten esimerkiksi itse Galactus? Ja miten konnamaisuudestaan tunnettu Tohtori Doom istuu sankareiden riveihin?

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska kuva 3

Ikuisuuden rautahanska toimi esikuvana huikean suosituille Avengers-elokuville, ja nyt tämä massiivinen tarinakokonaisuus on siis saatavilla suomeksi yhtenä supertuhtina kirjana. Tarinan kirjoitti kosmisista sarjakuvistaan tunnettu Jim Starlin, ja kuvittajina toimivat detaljirikkaiden joukkokohtausten mestari George Pérez sekä vauhdikkaan toiminnan taitava kuvaaja Ron Lim. Huhujen mukaan Ikuisuuden rautahanskassa vilahtavat KAIKKI Marvelin hahmot – katsopa löydätkö tarinasta Kung Fu -lehden sankareita tai vaikkapa Alfin?

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska kuva 4

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska on 248-sivuinen sarjakuvaromaani, ja sen voit ostaa omaksesi kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista sekä Story House Egmontin verkkokaupasta. Kirja on kerännyt jo suitsutusta somessa, muun muassa näissä podcasteissa: Marvel Podcast ja Sarjismiehet.

Kostajat: Ikuisuuden rautahanska loppukuva