Soittorasia 5 otsakekuva

Soittorasia 5: Silkkikotkan sulat

02.08.2024 Rmaki

Nola on jäänyt jumiin Pandorientin taikamaailmaan! Pääseekö neuvokas tyttö takaisin kotiinsa? Vastaus selviää uudessa albumissa — Soittorasia 5: Silkkikotkan sulat ilmestyy 7.8.!

Pandorient on maaginen maailma täynnä ihmeitä, ja isänsä kanssa asuva nuori Nola-tyttö on oppinut kulkemaan siellä äidiltään perimän soittorasian kautta. Vierailuillaan Nola on tutustunut mitä hämmästyttävimpiin olentoihin. Hän on tavannut jättimäisen Lamustekan, unihiekkaa kokkailevan ketun, kasvipoika Cyprianin sekä häijyjä kiusakörmyjä. Lisäksi Nola on löytänyt Pandorientista uusia ystäviä – nokkelat Igor ja Andrea ovat auttaneet häntä totuttelemaan tähän outoon taikamaailmaan.

Soittorasia 5 artikkelikuva 1

Mutta nyt Nola on pahassa pulassa! Edellisen Pandorientin vierailun aikana soittorasian maaginen avain on päässyt irtoamaan rasiasta, ja ilman sitä soittorasian taikaportti ei aukea. Näyttää siis pahasti siltä, ettei Nola pysty palaamaan omaan maailmaansa isän luokse. Mutta vanhalla Antonilla on keino, jolla avain saadaan takaisin rasiaan – leijupulveri! Kyseisen pulverin avulla avaimen voi saada siirtymään paikalleen noin vain.

Soittorasia 5 artikkelikuva 2

Kyseisen pulverin valmistaminen ei kuitenkaan ole ihan leikintekoa. Siihen tarvitaan monenmoisia eri aineksia – muun muassa syyleijun kukkaa ja planuksen siemeniä. Mutta voi, silkkikotkan sulat ovat loppu! Niinpä Nola, Igor ja Andrea lähtevät kiertämään Pandorientin puoteja löytääkseen tuon oleellisen ainesosan.

Soittorasia 5 artikkelikuva 3

Vaan sulkiapa ei löydy edes rohdoskaupasta tahi sulka- ja karvakaupasta. Sulkakotkan metsästyskiintiöt ovat jo täynnä, eikä sitä saa enää metsästää – ja kauppiaan mukaan sulkia ei saa tappamatta tätä hienoa lintua. Onko Nolan siis jäätävä ikuisiksi ajoiksi Pandorientiin? Hän ei aio luovuttaa, vaan lähtee ystäviensä sekä iäkkään rohdoskauppiaan kanssa etsimään harvinaisia sulkia. Fantastinen seikkailu odottaa urheaa nelikkoa!

Soittorasia 5 lopetuskuva

Upeasti kuvitettu, mukaansa tempaava kovakantinen sarjakuva-albumi Soittorasia 5: Silkkikotkan sulat ilmestyy 7.8., ja sen voit ostaa kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista sekä Story House Egmontin verkkokaupasta. Myös kaikki sarjan aiemmat osat ovat yhä saatavilla!

Avainsanat