Sorceline2_otsikkokuva

Sorceline 2: Lasipatsaiden salaisuus

27.10.2023 Rmaki

Neuvokas Sorceline jatkaa seikkailujaan! Kuka muuttaa Sorcelinen kavereita lasipatsaiksi? Totuus selviää albumissa Lasipatsaiden salaisuus.

Sarjan avausalbumissa Kryptoeläintieteen alkeet Sorceline matkasi Vorninsaarelle opiskelemaan kryptoeläintiedettä – eli siis tiedettä, joka tutkii kryptidejä! Mitä ne ovat? Myyttisiä eläimiä kuten yksisarvinen, lohikäärme, gorgo ja feeniks. Sorcelinella on ilmiömäinen kyky tunnistaa myyttiset eläimet, mutta yhteinen elo luokkakavereiden kanssa onkin sitten jo hankalampaa: kateudet ja yksipuoliset ihastukset kun vaivaavat myös kryptoeläintieteen opiskelijoita.

Sorceline2_kuva1

Vaan pienet kähinät kalpenevat sen rinnalla, mitä tuleman pitää. Joku tai jokin alkaa muuttaa Vorninsaarella eläviä lasipatsaiksi – niin luokkatovereita kuin haltijoitakin. Kuka on vastuussa oudoista muodonmuutoksista, ja voiko muodonmuutoksen vielä perua? Ensimmäisen albumin päättyessä Sorcelinea alkaa kalvaa epäilys, että hän itse on tahtomattaan aiheuttanut muutokset…

Sorceline2_kuva2

Toisen albumin alkaessa kaksi koulun oppilaista, taloudenhoitaja Madame S sekä yksi pikkukeiju ovat muuttuneet lasipatsaiksi. Sorceline yrittää jatkaa opintojaan, mutta itsesyytösten piinaamana hänen on vaikea keskittyä fantasialogi Archibald Balzarin luentoihin. Mutta kun aiheina ovat seireenit ja kimmelöt, opinnot tempaavat tytön väkisinkin mukaansa!

Sorceline2_kuva3

Sorcelinen ystävä Willa ei kuitenkaan ole vakuuttunut siitä, että tämä on muodonmuutosten takana. Niinpä hän kehittelee uhkarohkean suunnitelman, jolla asia selvitetään. Paha kyllä Willan juoni edellyttää, että opettaja Balzarin henki asetetaan vaaraan. Samaan aikaan Merode ja Alcide vaikuttavat kisailevan Sorcelinen huomiosta… liittyykö heidän kärhämänsä koulun omituisiin tapahtumiin?

Sorceline2_kuva4

Totuus muodonmuutoksista selviää uudessa, upeasti kuvitetussa albumissa! Mutta kun yksi arvoitus ratkeaa, toinen mysteeri odottaa jo Sorcelinea… Maaginen Sorceline 2: Lasipatsaiden salaisuus on myynnissä kaikissa hyvin varustetuissa kirja- ja sarjakuvakaupoissa sekä Story House Egmontin verkkokaupassa.

Sorceline2_loppukuva

Avainsanat