Kolmen sisaruksen maaginen maailma

16.02.2022 Rmaki

Uusi sarjakuvaromaani Sisarukset Grémillet vie lukijansa taianomaiseen maailmaan! Upeasti kuvitettu sarja kertoo kolmesta sisaruksesta, jotka elävät yhdessä äitinsä kanssa ja joutuvat mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin.

Sisarukset Lucille, Sarah ja Cassiopée

Sarah on sisarista vanhin, ja hän yrittää parhaansa mukaan suojella nuorempia tyttöjä… vaikuttaen usein hieman liiankin jyrkältä päsmäriltä. Keskimmäinen sisar Cassiopée on luova, taiteellinen ja romantiikkaan taipuvainen tyttö, mutta hänen herkkä sydämensä saattaa hänet helposti hankaluuksiin. Sisarista nuorin Lucille on kovin hiljainen tyttö… paitsi eläinten seurassa. Oli kyseessä sitten hänen oman kissansa Yurei tai puusta pudonnut linnunpoikanen, Lucille on tälle uskollinen ystävä.

Sisaruksilla on oma, leikkimielinen “Kolmen sisaren kerho”, joka ryhtyy setvimään äidin menneisyyttä

Vaikka Sarah pyrkii olemaan järkevä ja välttämään haihattelua, hänen mieltään jäytää salaperäinen uni, joka toistuu yö toisensa perään. Unessa Sarah kulkee pimeässä metsässä kohti massiivista puuta, jonka oksiin on rakennettu upea lasipalatsi. Kun Sarah pääsee puun luokse, ilman täyttyy läpikuultavista, lentävistä meduusoista… ja sitten Sarah herää! Mitä kummaa uni voi merkitä?

Sarahin toistuva uni on täynnä outoja yksityiskohtia

Kun äitienpäivä lähestyy, tytöt päättävät yllättää äitinsä Magdan kunnon kemuilla. Selvittääkseen äidin menneisyyttä he ryhtyvät penkomaan perheen ullakolle hautautuneita tavaroita. Vanhat valokuvat ja esineet antavat Sarahille syyn epäillä, että hänen unensa ei ole pelkkää fantasiaa…

Barbuccin piirrokset huokuvat suurkaupungin maagista tunnelmaa

Sisarukset Grémillet -sarjan ovat luoneet käsikirjoittaja Giovanni Di Gregorio sekä kuvittaja Alessandro Barbucci. Di Gregorio on laatinut tarinoita mm. Disneylle sekä italialaiselle Bonelli-kustantamolle, Barbucci tunnetaan huippusuositun W.I.T.C.H.-sarjan luojana. Verrattoman upeasti kuvitettu ja kiehtova sarjakuvaromaani sopii kaiken ikäisille lukijoille.

Lucille juttelee etupäässä eläimille, kun taas Cassiopée omistautuu taiteellisille harrastuksille

Sisarukset Grémillet 1: Sarahin uni on kovakantinen, 70-sivuinen sarjakuva-albumi, ja se ilmestyy 16.2. Voit ostaa teoksen kaikista hyvin varustetuista sarjakuva- ja kirjakaupoista sekä Story House Egmontin verkkokaupasta. Ja sisarusten seikkailut saavat jatkoa…

Katso albumin traileri: https://vimeo.com/625104926

Avainsanat