Uuden Asterix-albumin nimi on julkaistu

29.03.2021 Story House Egmont

Uusi Asterix-seikkailu on aina suuri tapahtuma, ja tietoja siitä julkistetaan vähitellen. Ensimmäinen tieto tämän vuoden lokakuussa ilmestyvästä uudesta, Asterixin 39. albumista on sen nimi: Asterix ja aarnikotka.

Asterix ja aarnikorka - ei lopullinen kansikuva

Tällä kertaa Asterix, Obelix ja Idefix lähtevät yhdessä tietäjä Akvavitixin kanssa vaaralliselle matkalle etsimään arvoituksellista ja pelottavaa olentoa, aarnikotkaa. Minne matka suuntautuu jää vielä arvoitukseksi, mutta lisää tarinan nimestä, sen syntyhistoriasta ja ennen kaikkea aarnikotkasta voi lukea alla olevan kuvalinkin takaa löytyvästä mediatiedotteesta:

Asterix ja aarnikotka -albumi julkaistaan Ranskassa 21. lokakuuta ja Suomessa viikkoa myöhemmin 28. lokakuuta. Albumi ilmestyy samaan aikaan 17 kielellä. Edellinen uusi Asterix-albumi Vercingetorixin tytär myi yli viisi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Kaikkiaan Asterix-albumeita on myyty yli 385 miljoonaa kappaletta.

Voit ennakkotilata Asterix ja aarnikotka -albumin jo nyt!

Avainsanat