Nemi sopii syksyyn!

23.08.2019 Tri Tuomio

Illat pimenevät vinhaa vauhtia ja sateet ovat palanneet. Taitaa siis tulla syksy. Allekijoittanut on asiasta hieman käärmeissään, mutta esimerkisi Nemi ja luojansa Lise Myhre ovat ehdottomasti syksyn ystäviä. Jos tästä kaipaa todistusaineistoa, niin syksyn Nemi-albumi Asenne ratkaisee! tarjoilee sitä kahmalokaupalla 28. elokuuta alkaen Lehtipisteissä ja kunnollisen sarjakuvavalikoiman omaavissa kirjakaupoissa.
Jos yhtään epäilyttää, että Nemi todellakin diggailee syksyä, niin tämän jälkeen asiassa ei liene mitään epäselvää…
Nemi on muuten myös niitä tahoja, jotka aloittavat joulusta kohkaamisen aivan liian aikaisin. Esimerkiksi allekirjoittanut ei esimerksi kehtaa vinkata tätä albumia pikkujoululahjaksi ihan vielä.
Kausihuumorin lisäksi Asenne ratkaisee! tarjoilee runsaasti ilakointia populaarikulttuuriviittauksilla…Parisuhdehuumoria on tarjolla kiitettävä annos. Anu ja Ofelia hoitavat parisuhteen puuttumiseen liittyvät heitot. Jokaiselle on siis tarjolla jotain tykkäilykomediarintamalla. Allekirjoittaneen suosikkeja ovat ehdottomasti Nemin isä puolisoineen.Vakavampiakaan teemoja ei väistellä, mutta niitä pääsee tutkimaan tarkemmin albumin hankkimalla, sillä näissä hehkutuksissa mennään perjantaivaihteella. Koska Nemi on nyt onnellisesti parisuhteessa, niin Ofelia pääsee iskemään hapokkaimmat huomiot ja viiltävimmät sivallukset.Otetaanpa tänne hehkutuksen loppumetreille vielä hieman lisää kausihuumoria. Lienee kuitenkin pian taas perinteinen syksyn ja talven flunssakausi käynnistymässä. Allekirjoittanut on jo älynnyt yhdistää tässä esitellyt parannuskeinot.Ja sitten viela loppukaneetiksi yksi albumin lukuisista upeista pin-upeista. Lise osaa!Nemi – Asenne ratkaisee! sarjakuvakauppiailla ja Lehtipisteissä 28. elokuuta 2019! Voit ostaa sen myös TÄÄLTÄ!