Kuusi hyvää syytä hankkia Hämähäkkimies 1985 osa 2!

11.02.2016 Tri Tuomio

HM1985kansi

Seuraava Hämähäkkimies-näköispainos sujahtaa painoon näillä minuuteilla. Kirja- ja sarjakuvakauppiailta sen voi käydä lunastamassa itselleen 16.3.2016 alkaen, jos ja kun paino painaa, rahti kulkee ja jakelu pyörii kuten pitääkin.

Tarjoamme nyt kuusi hyvää syytä hankkia kyseinen opus omaan hyllyyn:

1: Elektro! Näyttävä konna hallitsee poseeraamisen jalon taidon. Elektron sähkövoimat ovat laittaneet tekijöiden luovuuden laukkaamaan. Salamoilla ratsastetaan ahkerasti ja teatterien valotauluista otetaan kaikki tehot irti. Muun muassa. Elektro yrittää kukkulan kuninkaaksi ihailtavan sinnikkäästi, mutta superrikollisuuden raskas sarja jää unelmiaksi.

Electro

2: Bumerangi. Jotenkin olettaisi bumerangien kanssa pelaamista yhden hitin ihmeeksi, mutta niin vaan on kilpailevallakin supersankarikustantamolla Kapteeni Bumerangi. Bumerangi on konnaksi aika liikkis. Kovasti yrittää, mutta katajaan yleensä kapsahtaa. Poseeraaminen silti hallussa. Ja onhan bumerangi oikeissa käsissä hirmuinen ase: portaikkokin menee halkipoikki kuin tyhjää vain!

Bumerangi

3: Pöllö! C-luokan konna, mutta kyllä tämänkin herran muistaa mainiosti kultaiselta kasarilta. Wanhahtava habitus tuo mukavaa ristiriitaa modernissa ympäristössä tapahtuvaan superrikollisuuteen. Höpsöllä sedällä eivät ole kaikki käet kellossa… Yhteistyö muiden superkonnien kanssa ei lyö kipinää, mutta ei Pöllö yksinkään pärjää…

PolloMustekala

 

4: Härkäsammakko! Kakkoskaartin konnia tasapainotetaan ovelasti tarjoamalla sankarikaartiinkin a-luokan epäonnistumista. Ö-luokan superrikollisen jälkikasvu päättää kiskaista isänsä vermeet ylleen ja taistella pahiksia vastaan Härkäsammakkona. Komediaa tapahtuu. Loppuviimeksi Eugene on symppis poika ja ehkäpä koko opuksen realistisin hahmo. Tästä hahmosta ei oikein voi olla varma, että haluaako sen unohtaa iäksi vai ei…

Eugene

5: Viitta ja Tikari! Vaalea kaunotar ja synkkä tumma kaapuveikko. Tämä kaksikko on aina tasapainoillut hyviksien ja pahiksien välisellä rajamaalla. Visuuaalisesti hahmot ovat puhdasta kultaa. Viitan varjoihin katoaa konna jos toinenkin. Tikarin valotikarit ovat tehokkaita, mutta vahvimmat neitosen aseista taitavat sittenkin olla sorja runko ja antoisa dekoltee. Hämis ihastui välittömästi ja niin teki myös suurin osa lukijoista allekirjoittanut mukaan lukien.

ViittaTikari

6: Tohtori Doom! Kun Hämis lähinnä keskittyy heittämään hetulaa kärpässarjalaisten kanssa, niin onneksi Ihmeneloset saavat vastaansa Marvelin konnakatraan kolmen kärjesta Victor von Doomin. New Yorkin konnakaartin turpasaunottelu jää kakkoseksi, kun taistelu koskee kokonaisen maan tulevaisuutta. Ihmeneloset joutuvatkin hämmentävään tilanteeseen, kun vanha verivihollinen pitää auttaa takaisin Latverian valtaistuimelle. Klassikkotarina jos mikä! Lääkitsee jopa Fantastic Four -elokuvien aiheuttaman haavat.

Doom

Hämähäkkimies vuosikerta 1985 osa 2 kirjakaupoissa ja sarjakuvakauppiailla 16.3.2016!

 

Avainsanat