Systeri

Systeri on positiivinen ja värikäs aikakauslehti nuorille lukijoille. Se on täynnä kaikkea ihanaa luettavaa ja katseltavaa. Systerissä on julkkisjuttuja, musiikki- ja elokuvamaailman sekä sosiaalisen median kuulumisia, muotikatsauksia, kauneusniksejä ja hyvinvointivinkkejä. Lisäksi lehdessä on hauskoja testejä ja upeita julisteita.

Julkkisjutuissa keskitytään nuorten suosiossa oleviin kirkkaimpiin maailmantähtiin, mutta esille pääsevät myös uudet tulokkaat. Systeri esittelee tähdistä niin tunnettuja faktoja kuin sellaisiakin kiinnostavia seikkoja, joita moni ole tiennyt. Toisinaan Systerin toimittaja pääsee tekemään haastattelun yksinoikeudella.

Jokaisessa Systerin numerossa on jokin tietty teema, jolloin samasta aihepiiristä on monenlaisia juttuja. Teemana voi olla melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Aiheena voi olla vaikka leipominen, rakastuminen, testit, juhlat, muoti, koulu, kesäloma, julkkiselämä, some, itsetunto tai tyttöenergia.

Systerissä esitellään, mikä on pinnalla nyt. Systerin sekalaiset -palsta esittelee kuvin ja sanoin kaiken maailman lyhyitä uutisia. Systeri diggaa -sivu nostaa esiin toimituksen ehdottomat suosikit, ja Sitä sun tätä -palsta tuo lehteen lisää ajankohtaisia listoja, vinkkejä, sitaatteja ja suosituksia. Systerissä riittää hyviä uutisia! Postisivulla jaetaan lukijoiden omia vinkkejä toisille lukijoille Instagram-sivuista, YouTube-videoista, leffoista, sarjoista ja vaikka mistä. Palstalta löytyy myös lähetysosoitteita julkkisten fanipostille.

Systerin keskimmäiset sivut ovat julistekuvia. Julisteet ovatkin huippusuosittuja – tai paremminkin niissä esiintyvät tähdet. Systerin julistekuvissa ovat poseeranneet muun muassa Marcus & Martinus, Lisa & Lena, Selena Gomez, Camila Cabello, BTS, Millie Bobby Brown, Taylor Swift, Billie Eilish, Dua Lipa ja vaikka ketä.

Kauneudella ja muodilla on oma tärkeä sijansa. Kauneus-sivuilta saa pieniä ja suuria niksejä iholle ja hiuksille. Meikkivinkit ovat todella suosittuja. Systeri myös esittelee uutuuksia ja testaa eri meikkituotteita. Systerissä voidaan kopioida tyyli joltakin julkisuudesta tutulta tähdeltä eli annetaan ohjeita, miten tähden käyttämä meikki tehdään ja mitä tuotteita käytetään. Matkimista voidaan harrastaa myös muodin osalta, jolloin etsitään sopivia vaatteita tähden tyyliin.

Terveys ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita myös Systerin värikkäässä ja pirskahtelevassa ilmapiirissä. Kouluterkka vastaa lukijoita askarruttaviin kysymyksiin joka numerossa. Lisäksi henkistä ja fyysistä hyvää oloa käsitellään myös lehden artikkeleissa. Resepteissä on terveellisiä herkkuja – ja joskus ihan vain herkkuja.

Nolot on tykätty palsta! Lukijat voivat lähettää Systerille postia ja paljastaa omat noloimmat kommelluksensa nimimerkin suojissa ja nauraa niille yhdessä muiden kanssa. Noloja juttuja sattuu kaikille silloin tällöin, joten sitä ei tarvitse hävetä. Julkkisnolo paljastaa, että suurimmatkin tähdet joutuvat noloihin tilanteisin. Pointti on, että noloudet ovat vähemmän kiusallisia, jos ne otetaan rennosti.

Systerissä julkaistaan myös novelleja, jotka on kirjoitettu juuri Systerin lukijoille heidän omasta maailmastaan. Novelli tarjoaa ihanan rauhallisen lukuhetken kaiken värikylläisyyden keskellä.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.