Sorceline 3 otsikkokuva

Sorceline 3: Tyttö joka etsi itseään

24.05.2024 Rmaki

Seikkailut Vorninsaaren kryptoeläintieteen opistossa jatkuvat. Uusi albumi Sorceline 3: Tyttö joka etsi itseään ilmestyy viimeinkin!

Sorceline on nuori tyttö, joka opiskelee kryptoeläintiedettä – eli hän tutkii myyttisiä eläimiä kuten yksisarvisia, lohikäärmeitä ja keijukaisia. Opinnot tapahtuvat hämyisellä Vorninsaarella fantasiologi Archibald Balzarin johdolla, ja Sorceline kavereineen on ehtinyt jo tutustua muun muassa caladriukseen, gorgoon sekä seireeniin.

Sorceline 3 kuvituskuva 1

Hyvin pian opintojen alettua ilmeni, että Sorcelinella on alitajuinen kyky tunnistaa tarueläimet ja -olennot: hän huomasi välittömästi, että Balzarin assistentti Madame S on vampyyri (tosin hyväntahtoinen sellainen). Koulunkäynti ei silti ole Sorcelinellakaan mikään läpihuutojuttu. Balzarin jakamat tehtävät ovat haastavia, ja kilpailu kurssikavereiden kanssa on kovaa – niin arvosanoista kuin sydämenasioistakin!

Sorceline 3 kuvituskuva 2

Alusta alkaen opintoja ja elämää saarella varjostivat oudot tapahtumat. Oppilaita alkoi kadota, ja osa heistä löytyi myöhemmin lasipatsaiksi muuttuneina. Jonkin aikaa Sorceline luuli, että hän oli tahtomattaan itse vastuussa hälyttävistä muodonmuutoksista, mutta todellinen syyllinen paljastui toisen osan loppuhuipennuksessa – vai paljastuiko?

Sorceline 3 kuvituskuva 3

Öisellä souturetkellä Sorceline törmäsi omituiseen olentoon, joka alkoi näyttäytyä hänelle tuon tuosta. Kukaan muu ei kuitenkaan näe leppoisan oloista hahmoa – onko otuksen ilmaantuminen sittenkään hyvä merkki? Mysteerien keskellä Sorceline yrittää jatkaa opintojaan, mutta monet uudet asiat alkavat askarruttaa nuorta sankaritarta. Miten hän tuli päätyneeksi erikoiselle saarelle? Miten hän pystyy soittamaan äidilleen, kun muiden oppilaiden puhelimet eivät toimi lainkaan?

Sorceline 3 kuvituskuva 4

Sorceline on hurmaavasti kuvitettu sarja kaikille fantasian ja mysteerien ystäville. Sarjan kolmas osa Sorceline: Tyttö joka etsi itseään ilmestyy ensi viikolla, ja sen voit ostaa kaikista hyvin varustetuista kirja- ja sarjakuvakaupoista sekä Story House Egmontin verkkosivuilta.

Sorceline 3 loppukuva

Avainsanat