Mustanaamio vs. Harmaa Arki

17.11.2017 Tri Tuomio

Mustanaamion ja Dianan hääalbumia on tullut hehkuteltua vuoden romanttisimmaksi sarjakuvajulkaisuksi siinä määrin intomielisesti, että totuus uhkaa unohtua. Rubiinihäät sisältää vaaleanpunaisen hempeilyn, haikailun ja huokailun lisäksi myös hurjaa toimintaa ja seikkailuja lumisilta vuorilta synkimpään viidakkoon. Kohtaapa Mustanaamion näiden seikkailujen tiimellyksessä myös vastustajistaan pelottavimman, vaarallisimman ja kavalimman, tavallisen elämän!

Aloittakaamme toiminnasta – Mustanaamion alkuaikojen lakonisesti räjähtävässä toiminnassa on selittämätöntä imua. Taidesarjakuvan erikoismiehet joutuvat oikeasti näkemään vaivaa päästäkseen näihin tunnelmiin.

Mustanaamion naamioitumiset ja piileskelyt jaksavat ilahduttaa. Rubiinihäät tarjoaa silläkin rintamalla useita helmiä.

Voidaan jopa puhua helminauhasta!

Nyrkkien lisäksi Mustanaamio pääsee nyt sivaltelemaan sanallisella säilällä tavallista painokkaammin. Helppohan se on konnia provosoida, mutta anoppiehdokas onkin toinen juttu.

Ja todellakin! Dianan äidin asenne pääsee hiipimään Mustanaamion ihokkaan alle siinä määrin tehokkaasti, että sankarimme turvautuu todella epätoivoiseen ratkaisuun.

Hattua käyttävänä herrasmiehenä Tri Tuomio antaa Vaeltavalle aaveelle sata tyylipistettä. Juuri näin kohdataan arki. Devilin ottaminen mukaan avuksi tiskaushommiin on myös pisteiden arvoinen suoritus.

Yhteiskunta ei kuitenkaan tunnu arvostavan miestä, jolla on hyvinkin erityislaatuinen taitovalikoima.

Hanttihommiin on siis tyydyttävä. Muut hanslankarit eivät tosin arvosta työnsä kunnolla tekevää, joten pian on aika etsi paremmin Mustanaamion pirtaan sopivaa tekemistä.

Miten sujuvatkaan Mustanaamiolta myyjän hommat?

No saattoihan sen arvata…

Lopputulema on siis se, että tavallinen elämä ei ole Mustanaamion juttu. Jännitettäväksi siis jää kuinka Diana suhtautuu sulhaseen, joka ei pysty tarjoamaan normaalia harmaata arkea, joka jostain syystä tuntuu olevan sankarimme mielestä naisille kaikki kaikessa. No oppiipahan…

Mustanaamio & Diana ­– Rubiinihäät kuuluu siis jokaiseen huumoria, romantiikkaa, seikkailuja ja toimintaa arvostavaan kotiin. Pikku- ja normijouluun mitä mahtavin lahjaidea! Korea kuin karkki joulukääreissä, joten paketoimisen vaivankin voi halutessaan skipata!

Mustanaamio & Diana ­– Rubiinihäät sarjakuvakauppiailla juurin nyt!

Tilaa albumi täältä!

Avainsanat