Suosikkisarjat

Lehti

Etsi lähin lehtipiste

Myyntiaika
Suosikkisarjat 01-2021: My Little Pony 1: 28.04. – 09.06.
Suosikkisarjat 02-2021: Hello Kitty 1: 09.06. – 28.07.
Suosikkisarjat 03-2021: My Little Pony 2: 28.07. – 15.09.
Suosikkisarjat 04-2021: My Little Pony 3: 15.09. – 03.11.
Suosikkisarjat 05-2021: My Little Pony 4: 03.11. – 22.12.
Suosikkisarjat 06-2021: Hello Kitty 2: 22.12. –

Suosikkisarjat-tunnuksen alla ilmestyvät vuonna 2021 My Little Pony ja Hello Kitty -lehdet, kaikkiaan yhteensä 6 numeroa. My Little Ponyn suloiset ponit laukkaavat lehtipisteisiin huhtikuussa, heinäkuussa, syyskuussa ja marraskuussa. Hello Kitty ilahduttaa kesäkuussa ja joulukuussa. Jokaisen My Little Pony -lehden mukana on miniponi, ja Hello Kitty -lehden liitteenä on Hello Kitty -aiheinen lahja.

My Little Pony -lehdessä on kiva sarjis, ihania kuvia ja viihdyttäviä tehtäviä. Suloiset ponisankarit asuvat Equestriassa sijaitsevassa Ponyvillessä, jossa ystävyys on taikaa. Prinsessat Celestia ja Luna (myös Nigthmare Moon) asuvat Canterlotissa linnassa. Komea Shining Armor on prinsessa Cadancen mies, suloisen Flurry Heart -varsan isä ja ystävyyden prinsessa Twilight Sparklen veli. Cadance on Kristallivaltakunnan (Crystal Empire) hallitsija. Osa poneista on pegasoksia, osa yksisarvisia ja osa maaponeja. Kaikilla eri lajeilla on omat erikoispiirteensä.

Ponien pääkuusikkoon kuuluvat prinsessa Twilight Sparklen lisäksi Applejack, joka asuu Omppulan omenatarhalla perheensä kanssa, räväkkä juhlien järjestämiseen erikoistunut Pinkie Pie, vauhdikas lentäjä Rainbow Dash, joka asuu Pilvilaaksossa sekä muotitietoisuuden huippu Rarity ja kaikkien eläinten ymmärtäjä, hiljainen ja rauhallinen Fluttershy. Ponit tapaavat toisiaan usein Caken perheen Sokeripala-kahvilassa. Ansioituneilla poneilla on oma söpöysmerkkinsä. My Little Pony -lehden sivuilla tavataan myös omaa söpöysmerkkiään innokkaasti tavoitelleet ja ne sittemmin saaneet söpöysmerkkiklubilaiset. Apple Bloom on Applejackin pikkusisko ja Sweetie Belle Rarityn pikkusisko. Lisäksi joukkoon kuuluu Scootaloo, joka ihailee Wonderboltseihin eli Sähikäisiin kuuluvaa Rainbow Dashia yli kaiken.

Lähes kaikilla Ponyvillen poneilla on oma lemmikki. Pikkuinen lohikäärme Spike, joka rakastaa jalokivien syömistä, on prinsessa Twilight Sparklen uskollinen avustaja. Fluttershyn lemmikkinä on Enkeli-kani ja Gummy, hampaaton alligaattori, pitää seuraa Pinkie Pielle. Equestria on rauhan tyyssija, mutta sielläkin esiintyy ilkeitä hahmoja silloin tällöin. Heistä tunnetuimpia ovat Discord ja Trixie.

Myös Hello Kitty -lehti tarjoaa hauskoja tarinoita ja puuhatehtäviä. Lehden päähenkilö on suloinen kissatyttö Kitty White. Kitty on japanilaisen Sanrio-yhtiön supersuosittu hahmo, joka on tullut vuosien varrella tutuksi niin sarjakuvissa ja animaatiosarjassa kuin vaatteissa ja koulutarvikkeissakin.

Kittyn perheeseen kuuluvat hänen lisäkseen äiti Mary White, isä George White ja Kittyn sisko Mimmy White. Kittyn ystäviin kuuluvat My Melody, Dear Daniel, Cathy, Chip, Fifi, Jody, Joey, Judy, Moley, Rorry, Thomas, Tim, Tammy, Tippy, Tracy sekä Tuxedo Orville J. Samuel eli Tuxedo Sam. Kittyllä on myös lemmikkieläimiä: Charmmy Kitty -kissa, Sugar-hamsteri ja Tiny Chum -pehmonalle. Tämä joukko keksii yhdessä kaikenlaista mukavaa puuhaa ja luottaa ystävyyden voimaan.

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 32 sivua
Ikäryhmä 3-5, 6-8

Saatat myös pitää...