Pako Kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita

Kovakantinen, 2010

39,00 

Alin hinta 30 päivän aikana: 39,00 .

Saatavilla

Story House Egmont blogi: Pako kielletystä laaksosta

Suomalaisten rakastaman ankkataiteilijan odotetussa uudessakokoelmassa nähdään taas joukko erinomaisia tarinoita, joissa Rosan kertojantaidot tuottavat lukijalle riemukkaita, jännittäviä ja liikuttaviakin hetkiä. Teoksen nimitarina on Rosan itsenäinen jatko-osa Carl Barksin klassikkoon Kielletty laakso. Roope, Aku ja pojat matkustavat muskottipähkinäjahtiin Etelä-Amerikkaan Amazonin yläjuoksulle, mutta päätyvätkin Barksin sarjasta tuttuun laaksoon hurjavauhtiseen seikkailuun keskelle dinosauruksia.

Rosan omista hahmoista kuuluisin on Roope Ankan mieliharmi, elegantti ranskalainen herrasmiesvaras Arpin Lusene alias Musta Ritari alias Le Chevalier Noir, joka palaa näyttävästi Ankkalinnaan peräti kahdessa tämän kirjan tarinassa: Musta ritari slurppaa jälleen ja Hakkaa päälle. Mestarivarkaan unohtumaton ranskalainen korostus ja ylivertaiset murtomiestaidot ovat ennallaan, joten "monsieur Änkkä" saa pitää varansa.

Muita teoksesta löytyviä Rosa-helmiä ovat Ihmeellinen on elämä -elokuvaklassikkoa tyylikkäästi mukaileva Aku-synttäritarina Olla kuin ei olisikaan, sarjakuvakerronnallisesti aivan uusia uria aukova Kolikko karussa sekä Skotlantiin sijoittuva pitkä aarteenetsintäseikkailu Kirje kotoa eli Vanhan linnan toinen salaisuus.

Don Rosa on tätä teosta varten kirjoittanut esipuheen ja kirjan tarinoiden syntyä valottavat taustakommentit.

Kaikki tuotetiedot

ISBN 9789513228873
Kirjoittajat Walt Disney
Kuvittajat Don Rosa
Kääntäjät Antti Hulkkonen
Ilmestymispäivä 8.4.2010
ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 175
Koko
leveys x korkeus x paksuus
193 mm * 264 mm * 17 mm
Paino 732g
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...