Jääkiekkolehti

Lehtitilaus

Ei saatavilla

Jääkiekkolehden julkaiseminen on loppunut.

Ei suotta yli 28 vuotta!
Matka, joka kannatti kokea

Elämän varrella tapahtuu monenlaisia asioita, jotka herättävät erilaisia tunteita: iloa, surua, voitonriemua, pettymystä, innostumista, rohkeutta, hämmennystä... Noita kaikkia ja paljon muitakin tunteita olen saanut kokea neljällä eri vuosikymmenellä Jääkiekkolehteä tehdessäni.

Päällimmäisinä tunteina viimeistä yhtäjaksoisesti ilmestyvää Jääkiekkolehteä tehdessä olivat haikeus ja ylpeys. Haikeus siitä, että huikea vuonna 1993 alkanut matka tulee päätökseensä. Ylpeys siitä, että mitä kaikkea hienoa Me Jääkiekkolehden Tekijät 28 vuodessa saavutimme ja koimme - yhdessä ja erikseen.

Muistelenpa ketä tahansa Jääkiekkolehdessä 1993-2021 toiminutta päätoimittajaa, toimittajaa, graafikkoa, avustajaa tai kuvaajaa silmäkulmani kostuvat. Huikeista ja osaavista persoonista, joita kaikkia yhdisti intohimo tehdä kaikki asiat täysillä. Teimme yhdessä monta hienoa asiaa ensimmäisenä Suomessa ja loimme aivan uudenlaista kiekkokulttuuria. Nostimme jääkiekkojournalismin tasoa merkittävästi tekemällä syvällisiä tarinoita ja aivan uudenlaisia juttuja lajin ytimestä ja sen ympäriltä. Avasimme polun, jota monet muut mediat ovat seuranneet. Koimme yhdessä Leijonien lopullisen nousun maailman huipulle ja parhaiden suomalaispelaajien kehittymisen NHL:n supertähdiksi.

Jääkiekkolehden tarina on kuin minkä tahansa joukkueen kasvaminen mestariksi. Alussa on unelma ja tavoite, johon kaikki uskovat. Jokainen yksilö on valmis ponnistelemaan vaikempienkin haasteiden läpi. Lyömään sielunsa peliin silloinkin, kun asiat eivät tapahdu mukavuusalueella kättä heilauttamalla.

Jääkiekkolehti pääsi omalle huipulleen ja hurmasi suuren yleisön. KMT-tutkimuksen mukaan parhaina vuosina yksittäisellä numerolla oli jopa 200 000 lukijaa. Jääkiekkolehden yksi tärkeä motto oli aina: Tekoja - ei selityksiä! Linja pitää loppuun saakka. Tekemistä ei tarvitse jossitella. Kaikki oli aina pelissä. Täysillä mentiin päätyyn saakka.

Matkani Jääkiekkolehdessä oli unohtumaton. Sain elää unelmaani. Kiitos siitä Teille, uskolliset Lukijat!

Jussi Heimo
toimituspäällikkö
Twitter: @JHeimo

Kaikki tuotetiedot

ALV (10%/24%) 10 %
Sivumäärä 68/116 sivua
Ikäryhmä 9-99

Saatat myös pitää...