Kilpailusäännöt

Asterix ja Obelix Lohikäärmeen valtakunnassa -leffakisa

Arvonnan järjestäjä
Arvonnan järjestää Story House Egmont Oy Ab (Y-tunnus 1781740-4), Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki

Osallistumisaika
Kilpailu alkaa keskiviikkona 01.03.2023 klo 9.00 ja päättyy tiistaina 06.03. klo 24.00

Järjestäminen
Arvonta järjestetään Facebookissa Story House Egmont FI -tilillä ja Instagramissa egmont_sarjakuvat -tilillä. Facebook, Instagram tai Meta eivät ole osallisia arvontaan.

Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua Suomessa asuvat henkilöt toimimalla postuksessa kerrotun ohjeistuksen mukaisesti. Arvontaan osallistuminen voidaan evätä epäsopivan toiminnan vuoksi.

Palkinnot
Palkintona on Finnkino-lippupaketti. Yksi palkinto sisältää neljä (4) elokuvalippua Asterix ja Obelix Lohikäärmeen Valtakunnassa -elokuvaan. Yhden palkinnon arvo on noin 60 eur. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Arvomme Instagramissa kolme (3) ja Facebookissa kaksi (2) voittajaa eli yhteensä viisi (5) voittajaa. Arvontaan voi osallistua erikseen kummassakin palvelussa.

Yhteydenotto voittajiin
Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä arvonnan päättymistä seuraavana arkipäivänä yksityisviestillä. Mikäli voittaja ei vastaa viestiin kahden arkipäivän kuluessa, suoritetaan arvonta kyseisen palkinnon osalta uudelleen. Järjestäjä ei vastaa toimittamisen esteistä ja arvonnan voittaja vastaa kaikista voiton hyväksymisestä aiheutuvista kuluista.


Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.