My Little Pony

Hauskat puuha- ja värityskirjat sekä ponien ikioma lehti vievät My Little Ponyn hurmaavaan maailmaan!

My Little Pony -lehdessä on kiva sarjakuva, ihania kuvia ja viihdyttäviä tehtäviä. Puuha- ja värityskirjat ovat täynnä mieluisaa tekemistä myös pienimmille. Suloisten värityskuvien ja hauskojen tehtävien parissa aika kuluu kuin siivillä.

Myös televisiosta (My Little Pony: Ystävyys on taikaa / Friendship is Magic) ja elokuvista (My Little Pony: Elokuva / The Movie) tutut suloiset poniasuvat Equestriassa sijaitsevassa PonyvillessäPrinsessat Celestia ja Luna (joka tunnetaan myös nimillä Nightmare Moon ja Night Mare Moon) asuvat Canterlotissa linnassa. Komea Shining Armor on prinsessa Cadancen mies, suloisen Flurry Heart -varsan isä ja ystävyyden prinsessa Twilight Sparklen veli. Cadance on Kristallivaltakunnan (Crystal Empire) hallitsija. Osa poneista on pegasoksia, osa yksisarvisia ja osa maaponeja. Kaikilla eri lajeilla on omat erikoispiirteensä.

Ponien pääkuusikkoon kuuluvat prinsessa Twilight Sparklen lisäksi Applejack, joka asuu Omppulan omenatarhalla perheensä kanssa, räväkkä juhlien järjestämiseen erikoistunut Pinkie Pie, vauhdikas lentäjä Rainbow Dash, joka asuu Pilvilaaksossa sekä muotitietoisuuden huippu Rarity ja kaikkien eläinten ymmärtäjä, hiljainen ja rauhallinen Fluttershy. Kaikki ponit ovat erilaisia omine luonteineen ja kiinnostuksenkohteineen. Lapsi oppiikin My Little Pony -tarinoista keinoja ratkoa erilaisten luonteiden ristiriitoja reilusti ja sopuisasti. Ystävällisyys ja yhteistyö ovat tärkeitä osia Equestrian elämää. Siellä ystävyys on taikaa!

Ponit tapaavat toisiaan usein Caken perheen Sokeripala-kahvilassa. Ansioituneilla poneilla on oma söpöysmerkkinsä. My Little Pony –tarinoissa tavataan myös omaa söpöysmerkkiään innokkaasti tavoitelleet ja ne sittemmin saaneet söpöysmerkkiklubilaiset. Apple Bloom on Applejackin pikkusisko ja Sweetie Belle Rarityn pikkusisko. Lisäksi joukkoon kuuluu Scootaloo, joka ihailee Wonderboltseihin eli Sähikäisiin kuuluvaa Rainbow Dashia yli kaiken.

Lähes kaikilla Ponyvillen poneilla on oma lemmikki. Pikkuinen lohikäärme Spike, joka rakastaa jalokivien syömistä, on prinsessa Twilight Sparklen uskollinen avustaja. Fluttershyn lemmikkinä on Enkeli-kani ja Gummy, hampaaton alligaattori, pitää seuraa Pinkie Pielle. Equestria on rauhan tyyssija, mutta sielläkin esiintyy ilkeitä hahmoja silloin tällöin. Heistä tunnetuimpia ovat Discord ja Trixie. 

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin