Jääkiekkolehti

Jääkiekkolehti on viihdyttävä tieto- ja lukupaketti kaikille jääkiekkoilun ystäville 10 kertaa vuodessa: ilmiöt, persoonat, erikoisuudet, reportaasit ja puheenaiheet Leijonista, SM-liigasta, NHL:stä, KHL:stä ja arvokisoista.

Jääkiekkolehti on ilahduttanut suomalaisia jääkiekkoilun ystäviä jo yli neljännesvuosisadan. Ensimmäinen numero ilmestyi keväällä 1993. Jääkiekkolehti tarjoaa viihteellistä lukemista ja kiinnostavia taustoja Suomen seuratuimmasta urheilulajista.

Jääkiekkolehti seuraa aitiopaikalta mitä huippukiekkoilussa tapahtuu: Olympiakisat, MM-kisat, Leijonat, SM-liiga, NHL, Euroopan sarjat, naiset ja muut maajoukkueet. Tarjoamme lukijoillemme taklauksia, tuuletuksia, täysosumia, vauhtia, viihdettä, tiukkoja tilanteita ja värikkäitä henkilöitä kaikista maailman sarjoista. Ennakoimme tulevaa ja analysoimme mennyttä pintaa syvemmältä. Kun luet Jääkiekkolehteä, tiedät mitä kaukalossa ja kulisseissa tapahtuu!

Jääkiekkolehti tekee joka numerossaan monipuolisen katsauksen jääkiekkoilun monipuolisiin ilmiöihin ja persooniin. Jääkiekkolehti on ajankohtainen, viihdyttävä, analysoiva ja kantaa ottava Suomen suurimman lajin ykkösjulkaisu. Lukijat haluavat lukea kiehtovimmat haastattelut ja asiantuntevimmat analyysit Suomen parhaasta lätkälehdestä. Jääkiekkolehti osaa myös yllättää ainutlaatuisilla juttuaiheillaan.

Jääkiekkolehti oli paikalla, kun Suomi voitti ensimmäisen kerran MM-kultaa Tukholmassa 1995. Olimme todistamassa myös ikimuistoisia MM-kultajuhlia 2011 ja 2019 Bratislavassa sekä Suomen turuilla ja toreilla. Olemme tehneet syvällisiä henkilökuvia Suomen takavuosien suurimmista Leijonasankareista, kuten Jari Kurri, Timo Jutila, Raimo Helminen, Teemu Selänne, Teppo Numminen, Saku Koivu, Ville Peltonen, Jere Lehtinen jne. Olemme eläneet ikimuistoisia hetkiä ja sattumuksia uran varrelta lukemattomien koti- ja ulkomaisten NHL-pelaajien seurassa: Connor McDavid, Alexander Ovetshkin, Sidney Crosby, Tuukka Rask, Nikita Kutsherov, Nathan McKinnon, Leon Draisaitl… Olemme nostaneet esiin tulevia suomalaisia tähtipelaajia jo ennen kuin he ovat olleet suurelle yleisölle tuttuja: Olli Jokinen, Mikko Koivu, Tuomo Ruutu, Patrik Laine, Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi, Miro Heiskanen, Kaapo Kakko…

Jääkiekkolehden 99 kysymystä on noussut minibrändiksi lehden sisällä. Joka numerossa ilmestyvässä juttusarjassa kysymyksiin on vastannut jopa maailman kaikkien aikojen paras pelaaja Wayne Gretzky. Kotimaisista supertähdistä palstalla ovat esiintyneet kaikki aikakautensa tähtipelaajat Kimmo Timosesta Pekka Rinteeseen. Marko Anttila vastasi 99 kysymykseen juuri ennen kevään 2019 MM-kisoja, joiden jälkeen hänestä tuli koko Suomen palvoma ”Mörkö”.

Jääkiekkolehdessä on myös historiaosio, joka on pureutunut syvällisesti moninaisiin tapahtumiin. Miten NHL sai alkunsa ja miten se laajeni vähitellen nykyiseen muotoonsa? Miten MM-kisat kehittyivät? Mikä oli Punakoneen salaisuus? Ketkä ovat kovimmat ennätysmiehet SM-liigassa? Juttukirjo historiasta kattaa koko maailman.

Jääkiekkolehden numero 7 on Liigan Kausiopas, kattava 148-sivuinen ennakkopaketti alkavaan jääkiekkoilun SM-liigakauteen. Mukana on myös arviot kaikista Mestis-seuroista. Kaikista 15 liigajoukkueesta on syvällinen ennakkopaketti, joka sisältää täydelliset kokoonpanot urasaldoineen, perusteelliset esittelyt/analyysit joukkueen tilasta tällä hetkellä, pelaaja-arviot jokaisesta pelaajasta, tärkeimmät historiatilastot ja haastattelun kiinnostavasta pelaajasta.

Jääkiekkolehden löydät myös Facebookista!

Järjestä

Aakkosjärjestys
Halvin ensin
Kallein ensin
Suosituin ensin
Uusin ensin

Tuotteet

Näytetään ainoa tulos

1 Tuotetta