Helmikuun 2020 sarjakuvasato

31.01.2020 Tri Tuomio

Helmikuu koittaa ja vihdoinkin on saatu lunta maahan eteläisemmässäkin Suomessa. Sarjakuviakin on luvassa talvipäivien ratoksi. Valon määrä alkaa hiipien lisääntyä, mutta kaamoksesta kärsiville suosittelemme edelleen ajoittaista käpertymistä viltin uumeniin kuuman juoman ja hyvän sarjakuvan kera. Näissä tunnelmissa esittelemme helmikuun sarjakuvasadon!

5/2


Tällä kertaa on Karvisen vuoro korkata kuukausi. Vuoden toinen numero lupaa ystävänpäivätunnelmointia. Karvinen tosin osaa olla kamujaan kohtaan ajoittain hieman raivostuttavakin. Tätä huvia on tarjolla vain tilaajille, joten tilaa Karvinen!


Nuori Tex Willer seikkailee jo toisen numeron voimin. Ensimmäinen numero vakuutti vaativimmatkin Texin ja lännensarjakuvan ystävät, joten kannattaa viimeistään nyt hypätä kelkkaan. Ensimmäinen numero tekee Lehtipisteillä tilaa tälle numerolle, joten nuoren Texin saagan aloitus kannattaa kotiuttaa viimeistään helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tämä sarjakuvatulokas tarjoaa sen verran hyvää kyytiä, että suosittelemme tilaamaan sen!

12/2


Vuoden ensimmäistä Korkeajännitystä joudumme tällä kertaa odotelemaan helmikuun puolivälin tienoille. Onneksi aikaisemmin julkaisemattomien tarinoiden erikoisnumero piti huolta sotasarjakuvakiintiön täyttymisestä tammikuussa. Kansitarinan lisäksi tämä numero sisältää seikkailut Kiivas kahakka jäätiköllä, Sahanpurusoturit ja Panttivangit pelinappuloina. Tilaa Korkeajännitys!


Käsikirjoittajavelho Dan Slott osaa pyörittää Hämiksen klassikkohahmoja. Norman Osbornilla on pahat mielessä jo numeron 2/2020 kannessa, eikä allekirjoittanut usko sisäsivujen tarjoavan yhtään lempeämpiä tunnelmia. Hae kuukausittainen Marvel-fiksisi Lehtipisteeltä tai tilaa Spider-Man!

Texin kolmas numero on keskimmäinen tämän vuoden värillistä numeroista. Golden Queen -lyhärissä Kit Carson pääsee esittelemään naistenmiehen taitojaan. Loppupokkarin vie seuraavassakin numerossa jatkuva pitkä seikkailu Hirtetään Kit Willer! Tilaa Tex Willer!

19/2


Karvista kenties lukuunottamatta helmikuu on vietetty aikuisempaan makuun suunnatun toiminnan puitteissa. Bamse tarjoilee kannen perusteella lennokkaita tunnelmia, eikä mukava meininki rajoitu kanteen. Perheen pienimmille sopiva jännitysviihde sopii ääneen luettavaksi enemmän kuin mainiosti. Nalle perheineen näyttää tässäkin numerossa kiltteyden, reiluuden ja hyvän elämän mallia. Tilaa Bamse!

Tällä kattauksella selätämme siis helmikuun. Maaliskuussa on luvassa sarjisfestarointia Tampere Kupliin muodossa. Kunnioitamme tapahtumaa pienen keväisen julkaisusuman muodossa. Sitä hehkuttelemme täällä blogissa helmikuun lopussa!

Avainsanat