Tilaa Tex-paketti 2020!

17.01.2020 Tri Tuomio

Tammikuun puoliväli on saavutettu ja Ilmatieteen laitos uskaltaa jo lupailla pakkasia ensi viikolle. Eteläisen Suomen hiihtoniiloja varmasti harmittaa tämä tilanne, jossa hangista voi vain haaveilla. Ehkä niitä nietoksia vielä saadaan. Sarjakuvia saadaan varmasti. Yleensä hehkutelemme jo ilmestyneitä tai piakkoin ilmestyviä julkaisuja, mutta tällä kertaa suuntaamme katseemme hiukan kaukaisempaan tulevaisuuteen ja otamme tähtäimeen vuoden 2020 Tex-erikoisjulkaisut. Sillä nyt alkavat olla viimeiset hetket käsillä, jolloin tämän vuoden kronikat, maxit ja suuralbumit voi tilata kotiin kannettuina ja tarjoushintaan!
Tarjous siis päättyy tammikuun lopussa. Helmikuun alussa muutama Matti Myöhäinen aina kyselee tilausmahdollisuuden perään, mutta ehtimisteknisistä syistä juna on silloin jo kaukana laiturilta ja ramppaaminen Lehtipisteissä ja sarjakuvakaupoissa ikävää todellisuutta. Tai voiko sellaista todellisuutta kutsua ikäväksi? Ainakin allekirjoittanut ramppaa sarjakuvakaupoissa säännöllisesti, koska se torjuu ikävää todellisuutta. Ja jos ei luota Postin osaamiseen sarjakuvien ehjänä perille toimittamisen suhteen, niin sitten on syytä varmistaa keräilykuosissa hyllyyn päätyvä tuote valitsemalla se itse Lehtipisteen tai sarjiskauppiaan Tex-hyllystä. Mutta alleviivataan nyt vielä kerran – tilausmahdollisuus on tarjolla vain 31.1.2020 saakka!
Hintaa Tex-paketilla on 85 euroa ja helpoiten sen voi tilata klikkaamalla tästä!

Tilaaminen onnistuu myös sähköpostitse (tilaajapalvelu@egmont.fi) ja puhelimitse arkisin klo 8–18 (0203 39000), mutta silloin pitää muistaa kertoa tilauskoodi 19041. Eli helpoimmin homma siis hoituu tästä!

Ulkomaillekin Tex-paketin voi tilata, mutta toimituskuluja tulee mukaan hintaan. Niiden määrää voit tiedustella tilaajapalvelustamme. Tsättiaspa on auki klo 8–18.

Ja vielä kerran: MUISTA TILATA TEX-PAKETTI 31.1.2020 MENNESSÄ!

Avainsanat