Tammikuun 2020 sarjakuvasato!

10.01.2020 Tri Tuomio

Tammikuun alku on näyttänyt ajoittain marraskuulta, mutta juuri nyt paistaa aurinko ja pakkasta on juuri sopivasti. Tuulikin ulvoo hilpeänä. Sarjakuvarintamallakin vuosi on alkanut hilpeissä merkeissä, sillä torstaina 9. tammikuuta Lehtipisteiden hyllyille pelmahti aivan uusi kuukausittain ilmestyvä sarjakuvalehti. Toki Nuoren Tex Willerin lisäksi tammikuussa on tarjolla muitakin sarjakuvaherkkuja!

2/1


Yleensä kuukauden korkkaa Bamse tai Karvinen, mutta vuoden 2020 avasikin Tex Willer. Vuoden ensimmäisessä Texissä päättyy kolmen numeron eeppinen seikkailu, jossa Tex ja Kit saivat vastaansa aivan erityisen pirullisen naiskonnan. Tilaa Tex Willer!

9/1


Vuoden ensimmäinen Bamse viihdyttää ja valistaa perheen pieniimpiä. 9. tammikuuta alkaen. Talvista toimintaa luvassa! Tilaa Bamse!


Karvinen on vain tilaajille tarjolla olevaa herkkua. Mukana huumorihommissa myös Hälge. Tilaa Karvinen!


Vuoden ensimmäinen Nuori Tex Willer on myös kaikkien aikojen ensimmäinen Nuori Tex Willer. Jatkuvajuonista timmiä toimintaa tarjolla kerran kuussa. Italiassa tämä sarja starttasi syksyllä 2018, joten tuoretta lännensarjakuvaa siis tarjolla. Eli nouki ensimmäinen numero Lehtipisteestä, ihastu laatuwesterniin ja tilaa Nuori Tex Willer! Ensimmäisen numeron esitelyn löydät täältä!


Vanhaa vanhaa Tex Willeriä ei ole syytä unohtaa. Kirjasto jatkaa voittokulkuaan ja näiden tarinoiden muuraamalta perustalta on tuoreimmankin Tex-jukkaisun hyvä ponnistaa! Kirjasto 52 löytyy nyt sarjakuvakaupoista, kunnollisista kirjakaupoista ja verkosta voit hankkia sen hyllyysi vaikkapa täältä tai täältä.

15/1

Tammikuun puolivälissä Lehtipisteet vyöryttävä Korkeajännityksen erikoisnumero tarjoilee tällä kertaa neljän aikaisemmin julkaisemattoman tarinan kattauksen. Kansitarinan lisäksi mukana ovat Kovan onnen lentäjä (piirtäjänä Gordon Livingstone!), Raunioiden salaisuus ja Aavesotilas.

Hämis jatkaa lukijoiden kuontaloiden ennenaikaista harmaannuttamista Dan Slottin hellässä huomassa. Vai pitäisikö sanoa vähemmän hellässä huomassa? Kauheita tapahtuu jatkuvalla syötöllä. No eipähän tule tylsää… Tilaa Spider-Man!

22/1


Vuoden toinen Tex Willer käynnistää tämän vuoden värillisen pätkän, joka on vähän niin kuin Dr Pepper – toiset tykkää, toiset ei. Onneksi värillisyyttä vierastaville on nyt tarjolla mustavalkoinen länkkäriannos Nuoren Tex Willerin muodossa, niin tämän kolmen numeron väritykittelyn jaksaa kyllä kärvistellä. Tilaa Tex!

29/1


Kuun pääteeksi Asterix Intiassa tekee palun Lehtipisteisiin ja kirjakauppoihin. Lentävällä matolla kaahaillaan tässä paljon, joten tarjolla on virikkeitä esimerkiksi muksujen pulkkaleikkeihin! Voit hankkia sen hyllyysi vaikkapa täältä tai täältä!

Vuoden toinen Bamse ehtii Lehtipisteisiin ja tilaajille vielä tammikuun puolella. Lastensarjakuvaa laatutakuulla! Tilaa Maailman Vahvin Nalle!

Tämän kymmennen sarjiksen kattauksen avulla tammikuun pitäisi sujua sutjakasti. Helmikuussa on tarjolla uusia kujeita! Ja maaliskuussa muun muassa Tampere Kuplii!