Helmikuun helmet 2019

01.02.2019 Tri Tuomio

Helmikuu on ainakin allekirjoittaneesta kuukausista talvisin. Kylmää on ja lunta piisaa, mutta lisääntyvän valon ansiosta talvisia maisemia pystyy jo ihastelemaankin. Samalla myös kevät alkaa asetella itseään lähtötelineisiin.

Kevättä on rinnassa myös Karvisella, joka käynnistelee helmikuun ystävänpäivätunnelmissa. Viikkoa etuajassa tosin, sillä Karvinen ilahduttaa tilaajiaan jo 6. helmikuuta. Mukana menossa pizzat, maanantait, Osku, Esko, Hälge ja muut vanhat tutut… Tilaa Karvinen!

Bamse 2/2019 käynnistyy todella kauhistuttavissa tunnelmissa! Noita Osmadra kerää kyyneleitä pahat mielessään. Löytyykö Bamselta ja Kilpiseltä kapuloita tämän keljun ketkulaisen rattaisiin? Luotamme siihen, että löytyy! Perheen pienimmille passelia jännitysviihdettä löytyy Lehtipisteistä 13. helmikuuta! Tilaa Bamse!

Jännitystä tarjoilee myös Korkeajännityksen vuoden ensimmäinen numero. Kantta koristaa Tukalia tilanteita Tiibetissä, mutta olisipa kansipaikalla voinut kunnioittaa myös iskevästi nimettyjä tarinoita Etsi ja tuhoa, Frank tai Sisukas tankinjohtaja. Perinteikästä ja perinteitä kunnioittavaa sotaviihdettä jälleen luvassa! Ilmestymispäivä 13. helmikuuta! Tilaa Korkeajännitys!

Marvelin mahtimeininkejä tarjoilee totuttuun tapaan Spider-Man – Hämähäkkimies, joka täräyttää 13.2. tiskiin kahden tarinan kimurantin kattauksen. Astetta syvällisemmän katsauksen vuoden toisen numeron sisältöön löydät täältä! Ykkönen äkkiä haltuun, niin pysyt paremmin kärryillä! Tilaa Hämis!

27. 2. vuoden kolmas Tex Willer jatkaa värillisten Texien suoraa, jota on tämän pokkarin jälkeen vielä yksi numero jäljellä. Tarinoista lyhyempi on herrojen Bosellin ja Bertozzin käsialaa. Pidempi tarina viekin sitten myös seuraavan numeron, ja siitä herkusta vastaavat Ruju ja Scascitelli. Laatu-Texiä siis luvassa! Tilaa Tex Willer!

Avainsanat