Tammikuun talvilukemistot 2019

11.01.2019 Tri Tuomio

Vuosi vaihtui sulavasti ja sarjakuvat jatkavat ilmestymistään myös vuonna 2019. Pakkasen paukkuessa on mukava keitellä kaakaot, käpertyä vällyjen alle ja keskittyä sarjakuviin. Näissä tunnelmissa esittelemme siis tammikuun sarjiskattauksemme!

Karvisen vuosi 2019 alkaa juhlatunnelmissa. Numeron 1/2019 vierailevana tähtenä mellastaa vanha tuttu Hälge-hirvi. Karvinen ei jaksaa lyllertää Lehtipisteisiin, joten tätä herkkua on tarjolla vain tilaajille!

Myös Tex Willer jatkaa juhlatunnelmissa. Vuoden 2019 korkkaa Italian Tex-jatkumon varsinainen 70-vuotisjuhlanumero. Mauro Bosellin ja Giovanni Ticcin tarina tarjotaan juhlallisesti väritettynä. Tämän myötä meilläkin ilmestyy nyt yksi “ylimääräinen” värinumero. Seuraavat kolme numeroakin ovat jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan värillisiä. Mustavalkoisen Texin intohimoisille kannattajille tiedoksi, että mustavalkoista vaihtoehtoa värinumeroille ei ollut vieläkään olemassa, eli yrittäkäähän parhaanne mukaan nauttia kyydistä ja vaihtelusta. Tilaa Tex Willer!

9. tammikuuta oli tänä vuonna keskiviikon sijaan Texiviikko, sillä vuoden ensimmäinen Tex-kirjasto osui samalle päivälle vuoden ensimmäisen perus-Texin kanssa. Kuten kannessa pönöttävästä El Moriscosta voi päätellä, Kirjasto 47 lupailee yliluonnollista toimintaa. Tex-toimittaja tykkäsi kovasti. Toivottavasti lukijatkin saavat väristyksiä! Kirja- ja sarjiskaupoista! Voit hankkia sen hyllyysi esimerkiksi täältä.

Korkeajännityksen vuoden ensimmäinen erikoisnumero hyökkää Lehtipisteisiin ennen perusjulkaisua. Tällä kertaa vuorossa on kovasti toivottu Piirtäjämestarin Korkeajännitys. Jos kerromme tämän numeron artikkelin kantavan nimeä Gordon Livingstone ja lentokoneet, niin paljastuu se piirtäjämestarikin somasti. PARASTA MAHDOLLISTA Korkeajännitystä tarjolla siis! Lehtipisteissä 16. tammikuuta!

Kuukauden puoliväliin osuu myös Hämähäkkimiehen heilahtaminen Lehtipisteisiin. Tämä numero hemmottelee marvelisteja myös Kostajilla. Dan Slott tarinoi täpöllä ja Alex Ross rustaa kansitaidekarkit! Nam! Tilaa Spider-Man – Hämähäkkimies!

Vuoden ensimmäinen Bamse käynnistellään perheen pienimmillekin sopivalla dekkariviihteellä. Vesimyyrien rikollisjengi mellastaa ja Bamse tuntuu olevan helisemässä. Keksiikö Kilpinen mistä on kyse? Bamse 1/2019 Lehtipisteissä 26. tammikuuta! Tilaa Maailman Vahvin Nalle!

Tammikuu 2019 paketoidaan varsinaisella klassikkojulkaisulla. Asterix Britanniassa pistää britit halki poikki ja pakettiin herrojen Goscinny ja Uderzo mestarilliseen tyyliin. Luvassa on siis lämmintä olutta, outoja ruokalajeja ja pallon perässä juoksemista. Lehtipisteissä ja kirjakaupoissa 30. tammikuuta! Voit ostaa sen myös täältä!

30. tammikuuta Lehtipisteisiin ja tilaajille tärähtyy myös vuoden toinen Tex Willer. Värikästä toimintaa piisaa kolmen tarinan verran. Tex saa vastaansa muun muassa palkkatappajia, pistoleroja ja bandidoja, eli tässä numerossa todellakin sattuu ja tapahtuu. Tilaa Tex Willer!

Loppukaneetiksi muistuttelemme vielä vuoden 2019 Tex Maxit, Kronikat ja Suuralbumit kattavasta Tex-erikoisjulkaisudiilistä, jonka voi tilata kotiin kannettuna täältä. Hinta on 85 euroa ja me siis maksamme postimaksut. Helmikuussa diili ei enää onnistu. When you have to shoot, shoot, dont’t talk!