Kestotilaajan edut!

14.12.2018 Tri Tuomio

Joulukuussa on kaiken joululahjomisen ohella hyvä myös varautua seuraavaan vuoteen. Sen voi tehdä vaikkapa tilailemalla sarjakuvia joko itselle tai lahjaksi. Monenlaista kampanjaa on nyt käynnissä, mutta tällä kertaa keskitymme hehkuttamaan kestotilaajien etuja.

Eduista vaivattomin on osallistuminen ipadin arvontaan.Arvonta suoritetaan aina tammikuussa kaikkien kestotilaajien kesken. Arvontaan osallistuu siis automaattisesti, eli ei tarvitse tykkäillä kuvista Facebookissa tai ilmoittaa yhteystietojaan sähköpostitse. Jos olet kestotilaaja, niin olet automaattisesti arvonnassa mukana!

Etuna numero kaksi esiteltäköön vapaavalintaisen lehden näytenumero. Hieman houkuttaisi tilailla joku lehdistämme, mutta haluat ensin tarkistella kyseisen julkaisun nykyisen kuosin? No sehän onnistuu ottamalla yhteyttä tilaajapalveluumme. Näytenumeron voi tilata myös kaverille, eli tässä on tarjolla näppärä keino houkutella kaverikin suosikkisarjan matkaan!

 Jos tilaamasi näytenumero teki vaikutuksen, niin kolmantena etuna on tarjolla 15 % alennusta valitsemasi lehden ensimmäisestä normaalihintaisesta tilausjaksosta. Voit tilata lehden joko itsellesi tai ystävällesi, kesto- tai määräaikaistilauksena. Alennus koskee vain uusia Suomeen tulevia tilauksia, eikä etua voi yhdistää muihin tarjouksiin. Ja luonnollisesti tilaajapalvelun kautta tämäkin etu tarjolla! Homma hoituu myös puhelimitse numerossa 0203 39000 (arkisin 8-18).

Ja lehtivalikoimaahan meillä piisaa ihan mukavasti:

Sarjakuvien ystäville: Bamse, Karvinen, Korkeajännitys, Spider-Man ja Tex Willer!

Pienille ja vähän isommillekin muodin, pelien, lelujen ja leikkien ystäville: Lego Ninjago, Muumi, Paw Patrol, Pets ja Systeri!

Urheiluhulluille ovat tarjolla Goal ja Jääkiekkolehti!

Ja tokihan meiltä löytyy lehti myös Hevoshulluille!

Kaikki tilauksiin liittyvät asiat hoituvat siis tilaajapalvelussamme. Tsättiasiakaspalvelu löytyy tilaajapalvelusivun oikeasta alanurkasta ja on avoinna arkisin klo 8–18 . Lehtiemme ilmestymiskalenterin löydät täältä!