Toukokuun satoa Lehtipisteessä!

04.05.2018 Tri Tuomio

Kevät rymistelee päälle jo aivan tosissaan. Toukokuun alku tarjoaa paljon ihmeteltävää avarassa luonnossa, mutta myös Lehtipisteissä sattuu ja tapahtuu. Eli seuraavaksi katsaus toukokuun antimiin Lehtipisteiden ja vähän kirjakauppojenkin hyllyillä.

Bamsen vuoden kuudes numero ehtikin jo ilmestyä. Hiipivää jännitystä perheen pienimmille sopivasti annosteltuna. Voit myös tilata Maailman Vahvimman Nallen!

Pokkariosastolla on tarjolla varttuneempaankin makuun passelia painotuoretta jännitystä. Korkkarin vuoden kolmas numero sisältää seuraavat seikkailut: Teurastajan tilinteko, Taistellen rannikolle, Viemärirotta ja Jurin paluu. Tiukkaa toiminta ympäri maailman! Tilaa Korkeajännitys täältä!

 Seuraavaksi siirrymme tuleviin julkaisuihin. Marvelin metkuja on luvassa 9. toukokuuta, kun Spider-Man – Hämähäkkimies 5/2018 iskee peliin roiman kattauksen Salattuja sotia. Kansi iskee kunnolla nostalgiahermoon – kun musta univormu aikoinaan esiteltiin suomalaisille lukijoille, niin kylläpä siinä olikin pähkäilemistä notta onko se todella siisti vai ihan kamala… Hämis kotiin kannettuna järjestyy tätä linkkiä klikkaamalla.

Samalla päivämäärällä pukkaa tilaajille ja Lehtipisteisiin myös laadukasta lännenviihdettä, kun Tex Willer 6/2018 pistää pakettiin vuoden parhaimpiin kuuluvan tarinakokonaisuuden. Ja jos tarinakokonaisuus tämä ei ole vuoden parhaimmistoa, niin sitten on todella kovaa settiä tulossa…

Klassikoiden kimppuun pääsemme 23. toukokuuta, kun Asterix Gladiaattorina raivaa tiensä sekä Lehtipisteisiin että kirjakauppojen hyllyille. Esittelyn albumiklassikosta voit lukaista täältä. Tämän teoksen puuttuminen kirjahyllystä ei vain passaa, joten voi napata sen haltuun vaikkapa täältä. Kovakantinen kotiin ja tämä pehmeäkantinen laitos mökille, jos allekirjoittaneelta kysytään…

Nyt kun mökki tuli mainituksi, niin piltit saattaisi saada hiljaisiksi autoreissun ajaksi vaikkapa Bamsen avulla. Vuoden seitsemäs numero Lehtipisteissä 23. toukokuuta.

Jos perheen isäntä halutaan mökillä hiljaiseksi ja pois jaloista pyörimästä, niin vuoden ensimmäinen Tex-suuralbumi hoitaa homman. Kahden tarinan kattaus kyseessä. Tekijöinä Texin luojat Gianluigi Bonelli ja Aurelio Galleppini ja albumilla Loistava lainsuojaton (esittely löytyy täältä) viime vuonna vaikutuksen tehnyt Mauro Bosellin ja Stefano Anreuccin tiimi. Totuttuun tapaan tämä vuoden ensimmäinen suuralbumi julkaistaan väreissä, eli 23.5. on siis todellinen silmäkarkkipäivä. Ennakkotilailu onnistuu vaikkapa täällä.

Kesäkuun kynnyksellä 30. toukokuuta tilaajille pätkähtää vuoden kuudes Karvinen. Tätä herkkua on todellakin on tarjolla vain ja ainoastaan tilaajille.

Vakoojien Korkeajännitys tarjoilee sekin erikoisherkkuja toukokuun toiseksi viimeisenä päivänä. Sotalintujen ystäville on luvassa muun muassa Westland Lysanderin esittely, eli tietoiskuiltakaan ei vältytä.

Toukokuunsa voi päättää myös Tito Faracin ja Andrea Venturin tahdittaman Texin matkassa. Edellisten numeroiden talviset tunnelmat ovat muisto vain, kun lainsuojattomia jahdataan aavikon paahtavan auringon alla. Toivottavasti tämä kehitys heijastuu myös Suomen säähän, jotta saataisiin poskia häijysti hyväilevän räntähyhmän sijaan edellisiä kesiä lämpimämpiä tunnelmia tarjolle… Jos ei saada, niin onneksi sarjakuvat lohduttavat vähän.

Kesäkuun julkaisut esittelemme noin kuukauden kuluttua, mutta voit ruksia niiden ilmestymispäivät kalenteriisi julkaisukalenterimme avulla.

Avainsanat