Lehtipisteeltä eväät joulunviettoon

15.12.2017 Tri Tuomio

Joulun pyhinä voi olla todella tylsää. Ja ennen niitä pyhiä voi tapahtua ns. lahjapaniikkia, jolloin nerokkaat lahjat ovat kiven alla tai muuten hyvässä piilossa. Lehtipisteestä saattaa löytyä lääkettä molempiin ongelmiin, eli jännittävää luettavaa tai lystikkäitä lahjaideoita. Nyt framille siis muutama poiminta joulukuussa 2017 Lehtipisteiden hyllyjä koristavista sarjakuvalukemistoista.

Aloittakaamme kirjaimellisestikin jännityksellä, tarkemmin sanoen Piirtäjämestarien Korkeajännityksellä. Tämä erikoisnumero on takuuvarma hankinta Korkkarien ystävälle, joko lahjaksi tai pitkästymisen torjuntaan. Piirtäjistä mukana ovat Gordon Livingstone, Victor de la Fuente, ja Josè Maria Jorge. 19.6.2017 kuolleelta Livingstonelta on ansaitusti mukana kaksi tarinaa ja tästä numerosta löydät myös hänen muistokirjoituksensa.

Piirtäjämestarien Korkeajännitys – Vakoojien koulu nyt Lehtipisteissä!

Korkeajännitys on sotaviihteen peruskallio ja työmyyrä. Uusi numero paukahtaa Lehtipisteisiin juuri sopivasti joulun alla, joten todella tuoretta toimintaa tarjolla siis. Perinteinen neljän tarinan kattaus – Kommandon kosto, Verilöyly Malaijilla, Varastettu pommikone ja Kasakoiden kosto. Kostolla sekä liikkeelle että maaliin siis. Kersantti Kiven palstalla opimme asioita tutkan sotahistoriasta! Tilaa Korkeajännitys!

Korkeajännitys 8/2017 Lehtipisteissä 20.12.2017!

Hämähäkkimies puolestaan on supersankariviihteen peruskallio ja työmyyrä. Vuoden viimeinen numero pistää pakettiin Hämähäkkiversumin, eli kosmisen kokoluokan loppukahina siis luvassa. Kuka suosikki-Hämiksistäsi on tämän rytinän jälkeen hengissä ja kuka manan majoilla? Sen saamme tietää ensi viikolla! Tilaa Spider-Man!

Spider-Man 12/2017 Lehtipisteissä 20.12.2017!

Tex Willer on lännenviihteen perus… no, rajansa toistoon perustuvalla huumorillakin. Vuoden viimeinen Willer kuuluu toimittajansa suosikeihin tältä vuodelta. Bosellin teksti ja Piccinellin kuvitus pelaavat kuin unelma ja tarina tarjoilee Texin mittapuulla varsin runsaskätisesti sekä naiskauneutta että romantiikkaa. Pitkän tarinan ensimmäinen puolikas, eli juuri sopiva kohta hypätä Texin kyytiin. Tilaa Tex Willer!

Tex Willer 16/2017 Lehtipisteissä 20.12.2017!

Nostalgisempaakin Texiä on tarjolla, siitä pitää vuoden viimeinen Kronikka huolen. Ensin kuritetaan bandiitteja Meksikon rajalla ja sitten siirrytään viidakkotunnelmiin Mefiston ja Yaman metkujen saattelemina. Mureaa ja mahtavasti maustettua lännenviihdettä valikoivaan ja nostalgian päälle ymmärtävään makuun. Tilaa Tex Willerin erikoisnumerot!

Tex Willer Kronikka 51 Lehtipisteissä 20.12.2017!

Toistaiseksi tämä vinkkilista on tarjonnut lähes pelkkää toimintaa. Toisaalta sekä Hämähäkkimiehen että Tex Willerin pitkään lestäneen suosion salaisuus on runsaalla kädellä annosteltu huumori. Pitkään on tosin kestänyt Neminkin suosio, sillä Lise Myhre on kutonut rokkimimsynsä seikkailuja strippimuotoon jo vuodesta 1997. 20 vuotta on jättänyt jälkensä sarjan huumoriinkin, eli aikuisempiakaan teemoja ei vältellä. Tarkemman esittelyn uudesta albumista löydät täältä! Tilaa Suuria salaisuuksia!

Nemi – Suuria salaisuuksia Lehtipisteissä nyt!

Vuoden myydyin käännössarjakuva on luonnollisesti pakko mahduttaa mukaan. Asterix – Kilpa-ajo halki Italian jyrää meillä ja maailmalla. Myynti lasketaan jo useissa miljoonissa. Lehtipisteistä löydät pehmeäkantisen laitoksen vielä tammikuun puoleen väliin saakka. Tarkempi esittely albumista täällä. Kovakantisen laitoksen voit tilata vaikkapa täältä!

Asterix – Kilpa-ajo halki Italian Lehtipisteissä nyt!

Eikä tässä todellakaan kaikki! Kannattaa muistaa Lehtipisteellä myös Bamse, Hevoshullu, Ninjago, Nexo Knights, Muumi, Barbie…

Yhtä sankaria et tosin lehtipisteistä löydä. Karvinen tulee hyllyysi vain tilaamalla!