Kestotilaajan edut esittelyssä!

08.12.2016 Tri Tuomio

Oletko jonkun lehtemme kestotilaaja? Tutkitko laskusi huolellisesti molemmin puolin? Jos et tutki, niin on saattanut jäädä mukavia asioita huomaamatta! Eli toitotetaanpa kestotilaajan eduista täällä blogissakin!

ETU 1: Voit voittaa vain kestotilaajiemme kesken järjestettävässä arvonnassa uuden iPadin. Arvonta suoritetaan viikolla 1/2017. (Voimassa olevat kestotilaukset osallistuvat arvontaan automaattisesti, joten osallistuminen ei vaadi vaivannäköä.)

ETU 2: Sinulla on oikeus tilata ilmaiseksi itsellesi tai ystävällesi kerran vuodessa valitsemasi lehden näytenumero. Tilataksesi näytenumeron ota yhteyttä tilaajapalveluumme.

ETU 3: Saat 15% alennusta valitsemasi lehden ensimmäisestä täyshintaisesta tilausjaksosta. Voit tilata lehden tilaajapalvelusta joko itsellesi tai ystävällesi, kesto- tai määräaikaistilauksena. Alennus koskee vain uusia Suomeen tulevia tilauksia.

Tilaajapalveluun saat yhteyden muun muassa näitä reittejä:

eAsiointi (24h): http://tilaajapalvelu.egmont.fi/

Puhelimitse: 0203 39000 (arkisin kello 8-18)

Sähköpostitse: tilaajapalvelu@egmont.fi

Ja nyt kun edut on kerrattu, niin vinkataanpa pienestä kisastakin, joka on käynnissä Facebookissa juuri nyt. Aikaa vastata on 15.12. kello 18 saakka.

Avainsanat