Ennakkohehkutusta: The Walking Dead Kirja 7!

05.09.2015 Tri Tuomio

Kun The Walking Deadissa on suvantokohta, niin lukija osaa jo ryhtyä pelkäämään suosikkihahmojensa puolesta. Rickin ja kumppanien Alexandrian muurien suojista löytämä turvapaikka takaa hetken rauhan elävien kuolleiden laumoilta, mutta liikkumaan ja pakenemaan oppinut Rickin ei todellakaan sopeudu kitkatta paikoillaan piileskelevien yhteisöön.

WD1

Käsikirjoittajalta fiksuna ja ehkä jopa realistisenakin vetona ulkoisen stressin hellittäminen johtaa sisäisen painekattilan räjähtämiseen, eli kun hahmoja ei rääkätä ulkoa päin, niin ne hajoavat sisältä. Näin sitä hyvää kauhua kirjoitetaan. Pisteet Robert Kirkmanille.

WD2

Tri Tuomion suosikkihahmoista Abraham saa ilahduttavasti huomiota, useampikin paarustava raato pääsee hengestään(?) herran käsittelyssä. Muutama uusi ja/tai vanha keskeinen hahmo kuolee myös. The Walking Deadia on muuten ärsyttävän vaikea hehkuttaa spoilaamatta. Turvallisin mielin voi vain lupailla häijyjä ihmisiä ja vielä häijympiä  eläviä kuolleita – tylytystä tarjoillaan laajalla akselilla perheväkivallasta apokalyptisiin zombimassoihin. Ja nauttikaa tämän kokoelman tarjoamasta suhteellisesta idyllistä vielä kun voitte. Selviytyjien hyvä onni ei ole kestävää laatua…

WD7

The Walking Dead Kirja 7 kirjakaupoissa ja sarjakuvakauppiailla 21. 10. 2015!

Avainsanat