Kuuminta kesälukemista: Teinin tajunnanvirrassa

23.07.2015 Tri Tuomio

Jere_kansi_lehtipiste_lo-res.jpg

Heinäkuun helteiden – tai siis ehkä paremminkin sateiden – keskellä kauppoihin tupsahti kevyttä kesälukemista eli kaikkien teinien teinin Jeren edesottamuksia. Kalkkeutuneiden vanhempien toiminta ärsyttää Jereä, mutta hän osaa ottaa ilon irti heidän sanomisistaan etsimällä niistä porsaanreikiä.

Jeren toilailut ja tokaisut iskevät varmasti erityisesti kaikkien murrosikäisten vanhempiin, mutta sarjakuva sopii mainiosti myös kaikille, jotka ovat olleet joskus itse teinejä.

ZT_120102_DFIC

Vinkki! Jos haluat osallistua kisaan, jossa voit voittaa itsellesi tämän albumin, kannattaa nyt ryhtyä sarjakuva-uutiskirjeemme tilaajaksi. Uutiskirjeissämme paljastamme välillä ennakkotietoja julkaisuista ja mukana on myös silloin tälloin kisoja, joihin voivat osallistua vain uutiskirjeemme tilaajat. Mukaan tilaajaksi pääset tästä.

Jere – Teinin tajunnanvirtaa lehtipisteissä sekä kirja- ja sarjakuvakaupoissa 22.7.2015

Avainsanat