Ennakkohehkutusta: Lucky Luke!

15.05.2015 Tri Tuomio

Eräs fanien jo kovasti kaipailemista sankareista tekee pian paluun, eli Tampereellakin vierailleen Hervé Darmentonin, joka tunnetaan toki paremmin taiteilijanimellään Achdé, Lucky Luken uusien seikkailujen seitsemäs albumi Lännen nopein lasso pamahtaa lehtipisteiden ja kirjakauppojen hyllyihin kesäkuussa.

LLUS1

Morrisin, Lucky Luken isän, perintöä ei unohdeta näissä tarinoissa. Tarjolla on myös lyhyt ja ytimekäs esittely tästä termin yhdeksäs taide keksijästä. Achdé peesailee mestarien jalanjäljissä ja tarjoilee varmoin ottein Lucky Luken ystäville uppoavaa huumoria. Näissä uusissa seikkailuissa pääosassa on tietenkin nuori Lucky Luke, joka loistaa ritsan käyttäjänä, kunnes tiukkaa kuria ylläpitävä äitimuorinsa takavarikoi kapistuksen.

LLUS2

Albumi sisältää vaihtelevan mittaisia tarinoita muutaman sivun kokonaisuuksista kolmen ruudun strippeihin. Sarjakuvien ohessa tarjoillaan myös tietoiskuja villistä lännestä, Opettavaisuutta kaihtavien ei kannata säikähtää, sillä nämä tietoiskut ovat sangen hulvattomia. Ritsaa säikähtäneillä ei myöskään ole syytä huoleen, sillä Samuel Coltin keksinnöistä tunnetuimmalle on omistettu iso osa tämänkin albumin huumorista.

LLUS3

Lucky Luke: Lännen nopein lasso (Uudet seikkailut 7) lehtipisteissä ja hyvin varustelluissa kirjakaupoissa 17. 6. 2015!

Avainsanat