Tampere Kuplii -sarjakuvafestivaalit 25.3.–29.3.2015

19.03.2015 Tri Tuomio

kuplii

Tampereella kuplii jo yhdeksännen kerran ja Egmont Kustannus on ollut mukana alusta asti. Tämänvuotinen festivaali on näillä näkymin viimeinen perinteikkäällä Finlaysonin alueella ja vuoden 2016 kymmenvuotisjuhlan kunniaksi tapahtuma tekee loikan Tampere-taloon.

Myyntipöytämme löytyy viikonloppuna 28.3.–29.3.2015 Finlaysonin alueelta Siperian liikekeskuksesta, ravintola Ziberian tiloista. Kannattaa käydä tutkimassa valikoimat ja festaritarjoukset, sillä tarjolla on tuotteita huimin alennushinnoin!

Aikaisempina vuosina olemme tuoneet Tampereelle kuplimaan myös useita ulkomaanvieraita, kuten vaikkapa Lucky Luke -piirtäjä Achdé vuonna 2007, Ken Parkerista tuttu Ivo Milazzo vuonna 2008 ja Hämähäkkimies-piirtäjä Marcos Martin vuonna 2010. Tampere Kuplii -festivaalin yhteydessä jaettava Sarjakuva-Finlandiakin on osunut kohdallemme vuonna 2013, kun Lauri ja Jaakko Ahosen upea sarjakuvaromaani Pikku Närhi nappasi palkinnon.

Tampere Kuplii polkaistaan käyntiin jo keskiviikkona 25.3. ja Lastenkirjainstituutissa (Puutarhakatu 11 A, 2. krs) julkaisujohtajamme Jukka Torvinen on mukana keskustelussa aiheesta ”Mitä kuuluu lasten ja nuorten sarjakuvalle?”

www.tamperekuplii.fi
www.sarjakuvafinlandia.fi
www.lastenkirjainstituutti.fi

zorbul

Egmontin myyntipöytä on ravintola Ziberian salissa. Paikan logo saa tosin epäilemään, että Zorbulilla voi olla sormensa pelissä.