Markkinahumua Helsingin sarjakuvafestivaaleilla!

04.09.2014 Tri Tuomio

Kannattaako Helsingin 29. sarjakuvafestivaaleille tulla? Jos Egmontin uutuudet festarihintaan kiinnostavat, niin sitten vastaus on isokokoinen kyllä. Näillä näkymin myyntitiskiltä löytyvät mm. seuraavat kaivatut uutuudet: V niin kuin verikosto, Ryhmä-X 1984–1985, Mustanaamio 1971, Marsupilami: Jaguaariparaati, Batman: Vuosi nolla, Maxi-Tex 2/2014, Walking Dead 5, Thor: Luojapommi ja Haikaralaivue 7. Festariteltan ja myyntitiskimme löydät Lasipalatsin aukiolta. Ostoksille pääsee ensi perjantaina klo 14 ja viimeiset hilut kukkarosta pitää kaivaa sunnuntaina klo 18 mennessä. Sitä myyntipisteemme tatuoitua rokua ei kannata pelätä, sillä se on pauttiarallaa maailman mukavin mies. Nälkäisenä se saattaa kiukutella, joten saa ruokkia.

X1984WD5ThorLPMustanaamio1971JaguaariparaatiHaikara7BatmanVNV

 

Avainsanat