Parasta lomaluettavaa osa 1

30.06.2014 Tri Tuomio

Lucky Luke: Jesse James

Lucky Luke saa vaihtelua Daltonin veljesten kanssa kahinointiin, kun sankarimme saa tehtäväkseen karkottaa Jesse Jamesin koplan Texasista. Robin Hoodia ihaileva Jesse ja Shakespearea siteeraava Frank osoittautuvat hankaliksi vastustajiksi, varsinkin kun konnien kohteekseen valitseman Nothing Gulchin hullunkurinen asujaimisto tuntuu tekevän kaikkensa hankaloittaakseen Lucky Luken toimia rikollisten aisoihin saamiseksi.

Jesse_James

Kun Lucky Luken klassisin tekijätiimi René Goscinny ja Morris ottaa käsittelyynsä villin lännen legendoja, niin lystiä on luvassa kahmalokaupalla. Niin tälläkin kertaa, eli Jesse James on rautaisinta Lucky Lukea Pecosin tällä puolen. Täydellistä kesäviihdettä sateisen päivän ratoksi tai auringon paahtaessa silmät sirrillään tavattavaksi. Luonnollisesti kyseessä on kaikenikäisille sopiva albumi, mutta toki esimerkiksi lännenelokuvien pakollisen oppimäärän suorittaneet saavat paljon juonikkaita viittauksia bongattavakseen, eli nuorisoa naurattavan kohelluskomiikan lisäksi aikuisia ei ole unohdettu.

Tämän albumiklassikon löydät lehtipisteistä elokuun loppuun saakka, eli ehdit hyvin varmistamaan lystikkään lukuhetken kesälomaasi sulostuttamaan!

Avainsanat